Τέλος για την προεκλογική εκστρατεία Μανωλάκου… 20 μέρες πριν τις Εκλογές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως λαμβάνει πρόωρο τέλος η προεκλογική εκστρατεία για τον Νίκο Μανωλάκο στον Πειραιά, 20 μέρες πριν από τις κρίσιμες Εθνικές Εκλογές της 25ης του Ιούνη, καθώς όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, «αποκαθηλώνεται» το «στρατηγείο» του στα Μανιάτικα!

Οι μεγαλεπήβολες ταμπέλες έχουν ήδη κατέβει και το ενοικιαστήριο του εντυπωσιακού γραφείου του πρώην Στρατηγού έχει πάρει τη θέση τους στον 2ο όροφο του κτιρίου στη συμβολή των Αιτωλικού και Παλαμηδίου.

Τώρα αν έφταιξε η απογοήτευση από τη μη επανεκλογή του στις εκλογές της 21ης Μαΐου (υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μανωλάκος έχασε τη θέση του από τον Νίκο Βλαχάκο) ή υπάρχουν άλλοι λόγοι όπως οικονομική στενότητα λόγω παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου ή άλλης πολιτικής αιτιολογίας λόγοι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι τέτοιες ενέργειες δε συμβαδίζουν με τη «γραμμή Μητσοτάκη» για ακόμα μεγαλύτερο αγώνα σε σχέση με τις πρώτες εκλογές, αντιθέτως σε ένα βαθμό υποσκάπτουν κιόλας το σχέδιο Κυβέρνησης ισχυρής πλειοψηφίας, όπως και το στόχο του 50% στην Α Πειραιά και Νήσων, μετά το ιστορικό 48,5% την 21η του Μάη!

Την ίδια ώρα που όπως μαθαίνουμε όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι «οργώνουν» τον Πειραιά και τα νησιά…

Ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμού, μια τέτοια κίνηση είναι αν μη τι άλλο άστοχη και άκαιρη!

Διαβάστε επίσης:

Στην Αίγινα η Δόμνα Μιχαηλίδου!

Χιλιόμετρα στους δρόμους του Πειραιά απο Κατσαφάδο… για να γράψει ιστορία η ΝΔ! (φωτο)