Χιλιόμετρα στους δρόμους του Πειραιά απο Κατσαφάδο… για να γράψει ιστορία η ΝΔ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εποχές ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Πειραιά θυμίζει ο προεκλογικός αγώνας του τ. Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου, ο οποίος «έχει πάρει προσωπικά» τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στην Α Πειραιά… παρά το γεγονός ότι ήρθε πρώτος με ρεκόρ ψήφων στις Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, έχει θέσει ως προσωπικό του στοίχημα την αυτοδυναμία της ΝΔ στον Πειραιά, με επίτευξη του για δεκαετίες άπιαστου όνειρου του 50%!

Για αυτό και όπως πληροφορούμαστε από πρωτοκλασάτο στελέχος της ΝΔ του Πειραιά, «ο Κατσαφάδος τρέχει πιο πολύ σε αυτές τις εκλογές παρά στις πρώτες εκλογές που κυνηγούσε τον σταυρό!».

Γεγονός που δείχνει τη δίψα του για να γράψει ιστορία η ΝΔ επί των ημερών του στον Πειραιά, όπως άλλοτε στο ΠΑΠΕΙ με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Άλλωστε το μότο του τ. Υφυπουργού Ναυτιλίας είναι διαχρονικά το «ό,τι σπέρνεις θερίζεις»… και αυτοί οι σπόροι που καλλιεργήθηκαν το πριν 15 χρόνια στον Πειραιά, έφεραν τις 25.000+ προσωπικές του ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι στις Εκλογές της 21ης Μαΐου η Α Πειραιά και Νήσων έδωσε το 3ο υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά στη ΝΔ, αγγίζοντας το 48,5%!

Πάρτε μια μικρή γεύση απο την περιοδεία του Κώστα Κατσαφάδου σε Άγιο Βασίλειο, Καλλίπολη και Μανιάτικα - Αγια Σοφιά: