Προεκλογικές ομιλίες για Κατσαφάδο – Μελά ίδια μέρα… με μια ώρα διαφορά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια μέρα πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά

Βρισκόμαστε 10 μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές  και μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, οι υποψήφιοι Βουλευτές επιχειρούν να κάνουν «επίδειξη δυναμικής» με στόχο να αυξήσουν την επιρροή τους στους ψηφοφόρους, μέσω μαζικών ανοιχτών εκδηλώσεων.

Είναι γεγονός ότι δεν αναλαμβάνουν όλοι οι υποψήφιοι το ρίσκο μιας ανοιχτής ομιλίας, ειδικά σε μια περίοδο που το ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή του τόπου βρίσκεται στο ναδίρ.

Στην Α Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά φαίνεται ότι αυτό το ρίσκο επιλέγουν να το πάρουν τόσο ο Κώστας Κατσαφάδος όσο και ο Γιάννης Μελάς… και μάλιστα την ίδια μέρα!

Ο μεν Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος επιλέγει να στείλει ισχυρό μήνυμα νίκης της ΝΔ από τον Πειραιά σε όλη τη χώρα, αλλά και προσωπικής εκλογικής πρωτιάς, επιλέγοντας την Πλατεία Κοραή για την οποία απαιτούνται τουλάχιστον 1.000 άτομα για να φανεί γεμάτη!

Ο δε Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μελάς επιλέγει να δώσει δυναμικό παρών και να μιλήσει την καρδιά του μέσου Πειραιώτη Ολυμπιακού, επιλέγοντας ως χώρο διεξαγωγής της ομιλίας του το Γήπεδο Καραϊσκάκης!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι δυο υποψήφιοι επέλεξαν την ίδια μέρα και μάλιστα με μια ώρα διαφορά, για την κεντρική προεκλογική τους ομιλία!

Δεδομένου δε ότι πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη δεν είναι μυστικό ότι στηρίζουν το δίδυμο Κατσαφάδου - Μελά, τότε οι συγκεκριμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν και στις δυο ομιλίες!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Δείτε πότε έρχεται στον Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης & πού θα πάει!

Α & Β Πειραιά – Εκλογές 2023: Οι πρώτες κρυφές Δημοσκοπήσεις δείχνουν ποιοι εκλέγονται!