Εκλογές 2023: Δείτε πότε έρχεται στον Πειραιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης & πού θα πάει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σημείο αφετηρίας η Πλατεία Κοραή στις 12:30μμ

Όπως σας έγραψε πριν λίγες μέρες αποκλειστικά το PP, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατέβει στον Πειραιά λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μπορεί να προηγήθηκε η περιοδεία του Πρωθυπουργού στις γειτονιές της Β Πειραιά - όπου υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε υποψηφιος Βουλευτής - όμως όπως αποκαλύπτει σήμερα το PP, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί και πάλι στο μεγάλο λιμάνι την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαΐου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης - ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ στον Πειραιά, θα περπατήσει στην αγορά του Πειραιά και στο Πασαλιμάνι, ενώ συζητιούνται και συναντήσεις με συγκεκριμένους θεσμικούς φορείς και τοπικές αρχές της πόλης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σκοπό την ταύτιση με ένα πρότυπο ανάπτυξης όπως είναι ο Πειραιάς - Λιμάνι, Πύργος, Μετρό κοκ - το οποίο υπηρετεί και η Κυβέρνηση, αλλά και την «επιβράβευση» της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στον Πειραιά που φέρνει ένα από τα καλύτερα εκλογικά αποτελέσματα πανελλαδικά, στον 3ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένεται πανστρατιά στελεχών της ΝΔ Α και Β Πειραιά, προκειμένου να σταλεί από το Λιμάνι ηχηρό μήνυμα εκλογικής νίκης σε όλη την επικράτεια!

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΔ έκανε «απόβαση» στο Πασαλιμάνι (φωτο)