Γιάννης Βοϊδονικόλας: Όλη η αλήθεια για την πορεία της υγείας του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας, όπως είναι γνωστό, έδωσε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Από τότε και μετά από ένα σοβαρό και κατεπείγον χειρουργείο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν, προκειμένου να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ενόψει ενός δεύτερου χειρουργείου που θα ακολουθήσει και το οποίο οφείλεται στο τροχαίο ατύχημα.

Οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Βοϊδονικόλα τείνει σταδιακώς βελτιούμενη, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την υγεία του Γιάννη Βοϊδονικόλα

Από το τροχαίο και μετά, «κυκλοφόρησαν» διάφορα ευφάνταστα σενάρια περί της κατάστασης της υγείας του, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Το PP είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι μόνοι που λαμβάνουν επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του Αττικού είναι οι στενοί συγγενείς του Γιάννη Βοϊδονικόλα, ο πατέρας του, η σύζυγος, ο γιος και η αδερφή του η οποία είναι και ιατρός.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PP, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας δεν πάσχει ούτε από ανίατη ασθένεια ούτε κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

Άνθρωπος του πολύ στενού του περιβάλλοντος μάλιστα ανέφερε στο Piraeus Press, ότι: καλό θα είναι όλοι να σεβαστούν τον αγώνα που δίνει για τη ζωή του ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, καθώς «περίεργες διαρροές» που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, μόνο «περίεργα και ιδιοτελή κίνητρα» μπορεί να υποκρύπτουν.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων