Διαρροές στελεχών και δεξιών ψηφοφόρων για τον Κώστα Κατσαφάδο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαρροές εκ των έσω αλλά και εξ δεξιών καταγράφει ο Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PP.

Δυσαρεστημένα εμφανίζονται στελέχη από το χώρο της αυτοδιοίκησης με πολυετή πορεία στο Δήμο Πειραιά και στα κομματικά της ΝΔ, ενώ ψηφοφόροι που ανήκουν στο δεξί μπλοκ - και οι οποίοι ενδεχομένως στο παρελθόν είχαν ευνοηθεί από τον Κατσαφάδο - φαίνεται να κρατούν αποστάσεις από τον Βουλευτή και να στρέφονται προς τα πιο δεξιά!

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι δυνατά στελέχη από εποχής Μιχαλολιάκου που συνέχισαν τη στήριξη στην οικογένεια και στον Κώστα Κατσαφάδο, έχουν ήδη στραφεί προς άλλους Βουλευτές του Πειραιά!

Με δεδομένο ότι οι εκλογές πάνε αρκετά πίσω πλέον και με έναν ανασχηματισμό να βρίσκεται στα σκαριά όπως αποκάλυψε το PP, η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για τον Κώστα Κατσαφάδο, που την ίδια στιγμή παρακολουθεί την «τρελή κούρσα» ανόδου της Δόμνας Μιχαηλίδου στο μεγάλο λιμάνι και τα νησιά!

Πάντως, η ΝΔ θα πρέπει επίσης να ρίξει βάρος στις απώλειες εκ δεξιών, τις οποίες φαίνεται να μην μπορούν να συγκρατήσουν οι «εκφραστές» της λαϊκής δεξιάς Κατσαφάδος και Μανωλάκος… ανακοινώνοντας το ταχύτερο δυνατό τον πιο γνήσιο εκφραστή αυτού του πολιτικού ρεύματος στον Πειραιά, με τον οποίο άλλωστε έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις όπως έχει επίσης αποκαλύψει το PP… και δεν είναι άλλος από τον αδερφό του ήρωα των Ιμίων Νίκο Βλαχάκο!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα πλήξουμε στον Πειραιά ενόψει των Εκλογών του 2023!

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο να πέσει ξύλο σε μπαρ που διασκέδαζαν ο Δήμαρχος, Βουλευτές και Αντιδήμαρχοι Πειραιά!

Ο Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά!