Ο Παναγιώτης Φασούλας υποψήφιος ξανά στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από πάνω από μια δεκαετία απουσίας από τα κοινά, η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά στον Πειραιά!

Το Piraeus Press είχε κάνει πρώτο αναφορά σχετικά με μια επικείμενη υποψηφιότητα Φασούλα στον Πειραιά, από τα τέλη του Απρίλη!

Μόνο τυχαίο γεγονός δεν πρέπει να θεωρείται η έντονη επανεμφάνιση του Παναγιώτη Φασούλα τόσο στα μπασκετικά όσο και στα του Πειραιά, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στον Πειραιά για να ολοκληρώσει το έργο που άφησε μετά τη δεκαετή του παρουσία ως Βουλευτής αρχικά (2000-2006) και ως Δήμαρχος ακολούθως (2007-2010)!

Βέβαια τώρα ο ψηλός του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει με μεγαλύτερη εμπειρία, πιο ώριμος πολιτικά και δίχως να έχει την ανάγκη να αποδείξει ποιος είναι.

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Piraeus Press, ο Παναγιώτης Φασούλας έχει δεχθεί πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Α Πειραιά, καθώς διακρίνουν ότι είναι πολύ πιθανό να εκλέξει μία έδρα το Κίνημα στο μεγάλο λιμάνι.

Και θεωρούν μάλιστα ότι η εμβέλεια του «ψηλού» θα βοηθήσει καθοριστικά στην απόκτηση αυτής της έδρας!

Συζητήθηκε και το ενδεχόμενο καθόδου του στο ψηφοδέλτιο της Β Πειραιά, όπου το ΠΑΣΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βγάλει μία έδρα, την οποία θεωρείται ότι με άνεση θα κέρδισε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σχετικά με το αν τελικά ο Παναγιώτης Φασούλας θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α ή τη Β Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Α Πειραιά: 4 Μανιάτες & 1 Κρητικός στο ψηφοδέλτιο – Τι γίνεται με τις γυναίκες;