Η ΝΔ της Α Πειραιά με ισχυρή παρουσία στο 14ο συνέδριο του κόμματος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το 14ο συνέδριο της ΝΔ ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή χιλιάδων στελεχών του κόμματος από όλη τη χώρα.

Κατά κοινή ομολογία ήταν ένα από τα μαζικότερα σε προσέλευση στελεχών συνέδριο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, με αποκορύφωμα την εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Η κομματική οργάνωση της Α’ Πειραιά και Νήσων είχε έντονη και διαρκή παρουσία στο τριήμερο συνέδριο της ΝΔ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες και οργανωμένες οργανώσεις του κόμματος.

Τόσο τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων όσο και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ, αλλά και της ΟΝΝΕΔ του Πειραιά, ήταν συνεχώς εκεί, κάνοντας αισθητή την παρουσία του μεγάλου λιμανιού.

Το ίδιο ηχηρή ήταν και η παρουσία του Πειραιά στα κοινωνικά δίκτυα, με εκατοντάδες φωτογραφίες να κατακλύζουν Facebook και Instagram, διαχέοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και προοπτικής.

Ιθύνοντες για την ανοδική πορεία της κομματικής οργάνωσης του Πειραιά τα τελευταία χρόνια δεν είναι άλλοι από τους αεικίνητους «συνήθεις ύποπτους», Γιάννη Βοϊδονικόλα και Μιχάλη Κουλιζάκο (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Α Πειραιά & Νήσων)!

Παρέα με φίλους και συναγωνιστές ετών έχουν προσδώσει άλλο αέρα στα κομματικά δρώμενα του Πειραιά, ενώ το ενδιαφέρον της νεότερης γενιάς για τα κοινά έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα από το συνέδριο της ΝΔ, που εξασφάλισε το Piraeus Press με τους δυο προαναφερόμενους και τον Πρωθυπουργό, Υπουργούς, στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ του Πειραιά και των Νησιών του.