Νέα αυτοκίνητα και μηχανές για την Αστυνομία του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντικό έργο από τον Ταξίαρχο του Πειραιά Πρωτεσίλαο Κωστάζο που είναι παρών 7 μέρες την εβδομάδα στο καθήκον, εμπνέοντας και στηρίζοντας τους υφιστάμενούς του

Με 4 καινούρια περιπολικά Citroen C4 και με 2 μοτοσικλέτες Suzuki V-Strom 650 ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων της αστυνομίας στον Πειραιά.

Φυσικά τόσο τα νέα περιπολικά όσο και οι μοτοσικλέτες έχουν εξοπλιστεί κατάλληλα προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο ρόλο τους.

Η παρουσίασή έγινε χτες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και στα πλαίσια της ανοιχτής ημερίδας ενημέρωσης με την ευκαιρία της συμμετοχής της Ελληνικής Αστυνομίας στη δράση «A Holistic Urban Security Governance Framework for Monitoring, Assessing and Forecasting the Efficiency, Sustainability and Resilience of Piraeus (Be Secure Feel Secure)».

Από την πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. το παρόν έδωσαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Πρωτοσίλαος Κωστάζος, εκπρόσωποι υπηρεσιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και αξιωματικοί και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτεσίλαος Κωστάζος: Ο Ταξίαρχος του Πειραιά έγραψε ιστορία στην ΕΛΑΣ!