Εμφανώς κουρασμένος ο Αλέξης Τσίπρας στο Κερατσίνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σχεδόν καταπονημένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοδεία του στο Κερατσίνι, «σαν 70 χρονών» όπως σχολίαζαν κάτοικοι της περιοχής που τον συνάντησαν από κοντά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιόδευσε στη Β Πειραιά σήμερα και συγκεκριμένα στις γειτονιές του Κερατσινίου, συνοδευόμενος από 15-20 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Οι εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press τον δείχνουν σαν κουρασμένο ή σα να βαριέται… πάντως σε καμία περίπτωση δεν απεικονίζουν στο πρόσωπό του τον αέρα του αυριανού Πρωθυπουργού.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί μπαράζ επισκέψεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Β Πειραιά (μια εκ των δυο εδρών που ήταν υποψήφιος Βουλευτής), οι οποίες είχαν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Μάλιστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν ότι ενώ επιχειρήθηκε αναστροφή του κλίματος με την επίσκεψη Τσίπρα στο Κερατσίνι, εντούτοις η απογοητευτική εικόνα που παρουσιάστηκε σε μια δίχως παλμό και ζωντάνια περιοδεία, μάλλον κακό έκανε παρά καλό στην εικόνα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του κόμματός του.

Διαβάστε επίσης:

Προσυνέδριο ΝΔ στη Νίκαια: Το δώρο στον Μητσοτάκη που έκλεψε την παράσταση! (φωτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Σαλαμίνα και Ρεβυθούσα! (φωτο)