Αναστάτωση στον Πειραιά μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπουτσικάκη


– Ο νεαρός Βουλευτής Α’ Πειραιά της ΝΔ συνάντησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

– «Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτή η συνάντηση λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ» ανέφερε στο Piraeus Press έμπειρος πολιτικός του Πειραιά

– Η συνάντηση του Χριστόφορου Μπουτσικάκη με τον Πρωθυπουργό εν μέσω προεκλογικής παραφιλολογίας προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά  

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την υγιή επιχειρηματικότητα, την ψηφιακή εποχή και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της κοινωνίας μας.

Ο κ. Μπουτσικάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα της εκλογικής του περιφέρειας και ανέπτυξε τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες του στον Πειραιά και τα νησιά, με επίκεντρο αυτά που αφορούν κυρίως τους νέους.

Οι δύο άνδρες υποσχέθηκαν να παραμείνουν σε διαρκή επαφή και να συνεργαστούν στενά για την επίλυσή τους.

Σύμφωνα με το παραπολιτικό ρεπορτάζ: 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τρεις άνθρωποι φαίνεται ότι γνώριζαν μόνο για αυτή τη συνάντηση!

Ενώ για τη δημοσιοποίησή της είχε ανάψει το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κάποιοι στον Πειραιά μιλούν – κυριώς όσοι ένιωσαν να «απειλούνται» από μια τέτοια συνάντηση – για ένα προεκλογικό επικοινωνιακό πυροτέχνημα, όσο πλησιάζουμε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ή σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές την Άνοιξη (το σενάριο που διακινείται τον τελευταίο καιρό).

Όσοι όμως γνωρίζουν πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός αλλά και ο Πειραιώτης Βουλευτής, ξέρουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για μια τέτοια σεναριολογία!

Και η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπουτσικάκη δεν έγινε τυχαία στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή!

Αυτό αναμένεται να φανεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όχι μόνο στα στενά όρια του Πειραιά!