Η ΝΟΔΕ Α Πειραιά στηρίζει του σεισμόπληκτους της Λάρισας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με πρωτοβουλία του Προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά & Νησών, συλλέχτηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά η στοχευμένη δράση  που οργάνωσε η Νέα Δημοκρατία, με σκοπό την άμεση στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Ελασσόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από ταχύτατη κινητοποίηση των μελών της ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων, συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα μακράς διαρκείας στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, ώστε να διανεμηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου και καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανάγκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων (πρώην ΝΟΔΕ), διακρίνεται για το διαχρονικό κοινωνικό της έργο, συνδράμοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών ύστερα από ακραία φυσικά φαινόμενα και όχι μόνο, σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Στις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο!

Στηρίζουμε τους αδερφούς μας Λαρισαίους που επλήγησαν πολλαπλώς από τον Εγκέλαδο, έχοντας και οι ίδιοι βιώσει στο παρελθόν τις καταστροφικές του συνέπειες.

Ως μια από τις μεγαλύτερες κομματικές οργανώσεις της ΝΔ πανελλαδικά, δε συνεχίζουμε απλά το κοινωνικό μας έργο, αλλά εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον πραγματικά έχει ανάγκη, πέρα και πάνω από κόμματα, χρώματα και πολιτικές αντιλήψεις, βάζοντας πρώτα από όλα τον άνθρωπο.

Ευχόμαστε οι φίλοι μας Λαρισαίοι που επλήγησαν από το σεισμό, να είναι καλά στην υγεία τους και με τη στήριξη της πολιτείας και όλων ημών, να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους το ταχύτερο δυνατό».