ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: «Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα – Απευθύνω κάλεσμα στους Νεοδημοκράτες του Πειραιά & των Νησιών»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε ύψιστη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στον Πειραιά

- Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας δεν εφησυχάζει στιγμή

- Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα στα στελέχη πρώτης γραμμής και όχι μόνο

- Το ευχαριστώ του Γιάννη Βοϊδονικόλα στους συνεργάτες του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ στον Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Βοϊδονικόλας έχει ξεκινήσει ήδη τα τηλέφωνα, με αφορμή τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Προγραμματισμό που αφορά σε όλα τα επίπεδα, στρατηγική, οικονομικά, δράσεις, εγγραφή νέων μελών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα οικονομικά και στην εγγραφή νέων μελών.

Καθώς η ΝΟΔΕ Α Πειραιά, αξίζει να αναφερθεί ότι πέραν της οικονομικής της αυτοτέλειας και της έμφασης στη διαφάνεια διαχείρισης των οικονομικών της, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον οργανωμένες τοπικές κομματικές δομές της ΝΔ πανελλαδικά, με νέα μεγάλα γραφεία και εκατοντάδες εγγεγραμμένα μέλη!

Αυτές οι δυο επιτυχίες πιστώνονται από την Πειραιώς στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα, ο οποίος κατέχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας και στην ιστορική εκλογή 5 Βουλευτών της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά & Νήσων, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά επί των ημερών του (η ΝΔ εξέλεξε 5 από τους 6 βουλευτές της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας).

Αλησμόνητα παραμένουν και τα επιβλητικά προεκλογικά γραφεία της ΝΔ στο κέντρο του Πειραιά, κατά την περασμένη προεκλογική περίοδο, τα οποία αποτέλεσαν σημείο αναφοράς πανελλαδικά!

«Η ΝΔ στον Πειραιά είχε χρόνια να ζήσει τέτοια μεγαλεία και αυτό οφείλεται στην εργατικότητα και τη μεθοδικότητα του Προέδρου της Γιάννη Βοϊδονικόλα» ανέφερε στο Piraeus Press πρωτοκλασάτο κομματικό στέλεχος της ΝΔ του μεγάλου λιμανιού.

Τι είπε ο Γιάννης Βοϊδονικόλας στο Piraeus Press

Σε επικοινωνία του Piraeus Press με τον κ. Βοϊδονικόλα και στο ερώτημα εάν η ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού στον Πειραιά σχετίζεται με ενδεχόμενο επικείμενων εθνικών εκλογών, ο ίδιος μας ανέφερε:

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την οργάνωση της ΝΔ του Πειραιά δώσαμε μια υπόσχεση στο εαυτό μας.

Να την κάνουμε αυτόνομη, αυτάρκη και μεγάλη ξανά.

Θέλαμε να ζήσουμε στον Πειραιά και πάλι τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Το σχέδιο που καταστρώσαμε με τους συνεργάτες μου αφορούσα στο κομμάτι της οργάνωσης και της οικονομικής αυτοτέλειας της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων - που στηρίζεται στην εγγραφή νέων μελών και στη χρηστή διαχείριση των οικονομικών - και το χρονοδιάγραμμα ήταν ανεξάρτητο των οποιονδήποτε εκλογών.

Για αυτό εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε στους ίδιους ρυθμούς και πριν και μετά τις εκλογές.

Άρα, ο βαθμός ετοιμότητας της κομματικής μας οργάνωσης δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση αμιγώς με το εάν επίκεινται ή όχι εθνικές εκλογές.

Άλλωστε αυτή είναι μια απόφαση που λαμβάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν εκείνος κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τη χώρα.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Και στον Πειραιά είμαστε όντως σε απόλυτη ετοιμότητα!

Απευθύνω κάλεσμα λοιπόν σε όλους τους Νεοδημοκράτες του Πειραιά να αγκαλιάσουν τη ΝΟΔΕ και όσοι δεν έχουν γραφτεί μέλη, να το πράξουν, ενισχύοντας το έργο μας το οποίο έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς

Κλείνοντας οφείλω να ευχαριστήσω δημοσίως για ακόμη μια φορά τους στενούς συνεργάτες μου στη ΝΟΔΕ και τις Τοπικές της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων για την προσπάθεια που καταβάλουν, καθώς και το διακεκριμένο μέλος μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη διαχρονική στήριξη της κομματικής μας οργάνωσης στον Πειραιά».