ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυστηρό μήνυμα Μώραλη στους «Δελφίνους»… δικούς του και Βλαχάκου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Έμμεση παρέμβαση μέσω διαρροής από φιλικό ενημερωτικό site

- Αυστηρό μήνυμα προς τους υποψήφιους μνηστήρες από τον Γιάννη Μώραλη

- Αναφορά σε «δελφίνους» των παρατάξεων Μώραλη και Βλαχάκου 

- Οι αποκαλύψεις του Piraeus Press για το σχεδιασμό Μώραλη έφερε πολλές αντιδράσεις 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εκτός έλεγχου η κατάσταση στο Δήμο Πειραιά μετά τις αποκαλύψεις του Piraeus Press για τα πρόσωπα που φαίνεται ότι θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στη νέα Δημοτική Αρχή.

Και αυτό γίνεται αντιληπτό, γιατί ουσιαστικά ο Γιάννης Μώραλης αναγκάστηκε να στείλει μήνυμα προς όλους όσους χρήζουν εαυτούς Αντιδημάρχους ή Προέδρους, μέσω φιλικού ενημερωτικού πειραιώτικου site.

Μάλιστα το μήνυμα ήταν σαφές, περιεκτικό και αυστήρο, ενώ απευθυνόταν στους εκλεγμένους τόσο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» (Μώραλης) όσο και του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» (Βλαχάκος).

Γεγονός που καταδεικνύει ότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προκύψει τις αμέσως επόμενες μέρες απόλυτη συμπόρευση των δυο πρώτων συνδυασμών.

Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΩΡΑΛΗ SITE ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έπαθαν το «σύνδρομο της καρέκλας»

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ορισμένοι νέοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του κ. Γιάννη Μώραλη και του κ. Νίκου Βλαχάκου φαίνεται οτι έχουν πάθει το «σύνδρομο της καρέκλας» έχοντας σε πολλές περιπτώσεις «καβάλησει και το καλάμι» πριν καν ξεκινήσουν να κάνουν τη δουλειά για την οποία τους εξέλεξαν οι Πειραιώτες, που δεν είναι άλλη από το να ασχοληθούν με τα προβλήματα της πόλης.

Καλό ειναι λοιπόν να σταματήσουν το «παιχνιδι της καρέκλας»,να μιλάνε λιγότερο στα ΜΜΕ  και να ασχοληθούν με το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους διαφορετικά ειναι βέβαιο θα βρεθούν σε δύσκολη θέση αφού ο Πειραιάς είναι «χωριό» και οι Πειραιώτες ξέρουν ποιος δουλεύει και ποιος όχι.»

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

Δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός, ότι η αντίδραση αυτή από το περιβάλλον του Δημάρχου Πειραιά, ήρθε ακριβώς μετά την αποκάλυψη του Piraeus Press για το τελεσίγραφο του Ιωσήφ Βουράκη στον Γιάννη Μώραλη - 17ος δεν σταυρούς από το συνδυασμό Μώραλη - να αναλάβει την Προεδρία του ΟΠΑΝ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Και ενώ ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε πιθανό σενάριο ανακοίνωσης αντιδημάρχων και πριν την εκλογή του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, δεδομένου του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των εκλεγμένων που διεκδικούν θέσεις εξουσίας, οι ανακοινώσεις μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να αποφευχθούν απώλειες από μερικούς δυσαρεστημένους.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Piraeus Press, νέος Πρόεδρος θα εκλεγεί ο Παναγιώτης (Τάκης) Αβραμίδης, ένας από τους πιο έμπειρους Δημοτικούς Συμβούλους με πολυετή παρουσία στα κοινά του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Τελεσίγραφο Βουράκη σε Μώραλη: «Ή Πρόεδρος στον ΟΠΑΝ ή τίποτα»

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Εμφύλιος» στα Μανιάτικα για Μανωλάκο και καραμπόλες με δυνατά ονόματα!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Νίκος Βλαχάκος απαιτεί 5 θέσεις για να υπάρξει συνεργασία με Μώραλη

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Οι καραμπόλες και αυτοί που έχουν «κλειδώσει»