ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Νίκος Μπελαβίλας κάνει προεκλογικό αγώνα με τα δικά μας λεφτά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της «Ανάπλαση Αθήνας»

- Χάθηκε το «ηθικό πλεονέκτημα» του υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πειραιά

- Πόσα χρήματα λαμβάνει κάθε μήνα ο «αριστερός» κρατικοδίαιτος Νίκος Μπελαβίλας

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Είναι γεγονός ότι είχαμε υποτιμήσει την περίπτωση του Καθηγητή Μπελαβίλα, ο οποίος θυμάται τον Πειραιά σε κάθε εκλογική διαδικασία, αν και ποτέ οι Πειραιώτες δεν τον τίμησαν εκλέγοντάς τον σε κάποια θέση.

Παρόλα αυτά ο κατά τα άλλα αριστερός Νίκος Μπελαβίλας, φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο...

Ενώ εργάζεται ως Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παράλληλα έχει αναλάβει θέση Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην «Ανάπλαση Αθήνας», την οποία διατηρεί ακόμα και σήμερα, που κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΗΘΙΚΟ ή ΝΟΜΙΜΟ;

Ο βολεμένος λοιπόν κρατικοδίαιτος κατά τα άλλα αριστερός Καθηγητής, θα πρέπει να απαντήσει στον Πειραϊκό λαό:

1. Είναι ηθικό να κάνει προεκλογικό αγώνα με τα χρήματα του λαού;

2. Πόσα χρήματα λαμβάνει μηνιαίως ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην «Ανάπλαση Αθήνας»;

3. Είναι ηθικό να διατηρεί τη θέση του στην «Ανάπλαση Αθήνας», ενώ αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά; Ή επειδή ξέρει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί, διατηρεί τον μισθό και τα προνόμια του Διευθύνοντος Συμβούλου;

4. Για ποιο λόγο θεωρεί ότι μπορεί να υβρίζει και να ασκεί κριτική στους πάντες όταν ο ίδιος ζει αποκλειστικά με κρατικό χρήμα;

5. Τόσο πολύ αγαπά τον Πειραιά ή απλά τον βλέπει ως «πολιτική καβάτζα» παράλληλα με τις άλλες δουλειές του;

Καλούμε τον κ. Μπελαβίλα - εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο του Πειραιά - ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνει μάχη για την 3η ή 4η θέση, να απαντήσει Σταν παραπάνω ερωτήματα, για να γνωρίζει και ο Πειραϊκός λαός με ποιον έχει να κάνει!

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS

Όσο για τη στοχοποίησή μας από τον κ. Μπελαβίλα, να επαναλάβουμε όπως γράψαμε και είπαμε στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, αποτελεί τίτλο τιμής για εμάς!

Για εμάς που ο βίος και η πολιτεία μας είναι γνωστά στον Πειραιά, που δε διεκδικούμε το αλάθητο του Πάπα, που δεν το παίζουμε παιδιά του λαού (αλλά είμαστε), που δεν πουλάμε ιδεολογία για να τρώμε με χρυσά κουτάλια, που δε χρησιμοποιούμε τον Πειραιά για την επίτευξη των προσωπικών μας προσδοκιών.

Και φυσικά να μη νομίζει ο κ. Μπελαβίλας ότι με τέτοιους θεατρινισμούς θα φιμώσει ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας!

Αντιθέτως εμείς θα είμαστε εδώ, όταν εκείνος εξαφανιστεί και πάλι μετά τις Εκλογές... όπως συνηθίζει άλλωστε μετά από κάθε αποτυχημένη υποψηφιότητά του!

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ: Αυτές οι παρακρατικές μέθοδοι δεν περνούν στον Πειραιά!Δείτε τι είπαμε πριν λίγο στην Εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη στο ΑΡΤ για την ανεξήγητη επίθεση-στοχοποίησή μου από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά.#πειραιας #piraeus #pireas #peiraias

Gepostet von Σαράντος Ευσταθόπουλος / Sarantos Efstathopoulos am Montag, 18. März 2019

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του Νίκου Μπελαβίλα στον Εκδότη του Piraeus Press Σαράντο Ευσταθόπουλο