Επίθεση του Νίκου Μπελαβίλα στον Εκδότη του Piraeus Press Σαράντο Ευσταθόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αήθης επίθεση και στοχοποίηση του Εκδότη του Piraeus Press από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μπελαβίλα

- Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο Νίκος Μπελαβίλας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο ακατάλληλος είναι για αυτή τη θέση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ουδέποτε κατάφερε να εκλεγεί από τη βάση, όποτε τέθηκε στην κρίση του Πειραϊκού λαού και προφανώς αυτό το σύνδρομο τον κατατρέχει!

Φαίνεται όμως, ότι αναλογιζόμενος ότι φλερτάρει με την 3η ή ακόμη και την 4η θέση στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, χάνει και την ψυχραιμία του ο κ. Μπελαβίλας, δημοσιεύοντας fake news, τα οποία υποστηρίζονται από τους γνωστούς κλακαδόρους ψευτοαριστερούς και πρώην όψιμους δεξιούς των ΑΝΕΛ!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Με μια εντελώς άστοχη, συκοφαντική και ψεύδη ανάρτηση ο κ. Μπελαβίλας επιχειρεί να στοχοποιήσει τον κ. Ευσταθόπουλο, υπονοώντας ότι ταυτίζεται με ακραίες αντιλήψεις.

Αναφέρει ψευδώς ότι είναι υποψήφιος στο Δήμο Πειραιά ενώ κάνει ότι δε γνωρίζει το «τοπικό site» Piraeus Press, ενώ εδώ και μήνες αποστέλλει σχετικά δελτία τύπου προς δημοσίευση!

Όσο για την ομιλία του κ. Μπελαβίλα με τους «δεκάδες Πειραιώτες» αρκεί κάποιος να μετρήσει τα 22 κεφάλια των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και των 3-4 φωτογράφων για να αντιληφθεί την πραγματικότητα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ PIRAEUS PRESS ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ

Συνιστώ στον υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ ψυχραιμία.

Άλλωστε δε θα είναι η πρώτη φορά που αποτυγχάνει. Η πορεία του στα κοινά εικόνας συνιφασμένη με αποτυχίες και συμβιβασμούς!

Όσο και να βρίζει, όσο και να συκοφαντεί, η αλήθεια στον Πειραιά θα λάμπει πάντα!

Και φυσικά είναι αστείο να θεωρεί ο κ. Μπελαβίλας και η παρέα του ότι μέσω αυτής της στοχοποίησης θα μας φιμώσουν.

Ως έχω ευθύνη, όντας Εκδότης του μεγαλύτερου ενημερωτικού μέσου του Πειραιά και εκ των μεγαλύτερων πανελλαδικά, θα απευθυνθώ άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, πράτοντας το αυτονόητο για την προστασία κυρίως της ελευθεροτυπίας, των συνεργατών, των οικείων μου και τελευταίως εμού του ιδίου.

Αυτές οι παρακρατικοί μέθοδοι τις οποίες έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο ο κ. Μπελαβίλας και η παρέα του ΔΕΝ περνούν στον Πειραιά!

Τον καθιστώ λοιπόν υπεύθυνο για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής και το προτρέπω να ανακαλέσει τα ψεύδη και τις συκοφαντίες άμεσα.

Η Νέα Αρχή θα ξεκινήσει από τον Πειραιά για ολόκληρη την Αττική!