ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφια με ΝΔ στη Β Πειραιά η Σταυρούλα Βουτυράκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Πειραιώς, η Σταυρούλα Βουτυράκου θα είναι το νέο πρόσωπο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β Πειραιά!

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Νέα (γεννημένη το 1985), γλυκομίλητη, μορφωμένη, επιτυχημένη εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας, η Σταυρούλα Βουτυράκου με καταγωγή από τη Μάνη, αναμένεται να κατέλθει για πρώτη φορά ως υποψηφια Βουλευτίνα στη Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.

Η συνολική της εικόνα ενσαρκώνει το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ποσοτική και ποιοτική ανανέωση, η οποία δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην ηλικία, αλλά και τα προσόντα των υποψηφίων.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα της Σταυρούλας Βουτυράκου σε όλη την περιφέρεια της Β Πειραιά, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα αγαπητή και προσιτή προσωπικότητα, δίχως ίχνος έπαρσης ή αλαζονείας.

Σημαντικό στήριγμά της σε αυτό της το εγχείρημα είναι η οικογένειά της, η οποία έχει ιδιαίτερους δεσμούς σε όλο τον Πειραιά, τόσο λόγο της μανιάτικης καταγωγής όσο και της έντονης και επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Σταυρούλα Βουτυράκου φοίτησε μεταξύ 2003-2008 στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας.

Το 2010 έλαβε Πιστοποίηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο την Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Δυσλεξία.

Το 2018 πραγματοποίησε το MA Inclusion and Special Educational Needs and Disability (ISEND)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 2008 έως σήμερα παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης εμπορίου ενδυμάτων.

Επίσης, από το 2005 έως το 2015 διετέλεσε Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού στην ταξιδιωτική εταιρεία Cavo Grosso Travel.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Μιλά Άριστα την αγγλική (Proficiency of Cambridge, Proficiency of Michigan) και έχει πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.