ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η πρώτη συγκέντρωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του 2019

- Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ΔΕΝ ανακοίνωσε και πάλι επίσημα την υποψηφιότητά του

- Πλούσιο φωτορεπορτάζ, παρασκήνιο, παρουσίες και... απουσίες!

- Η νέα συνάντηση των εκλεγμένων του συνδυασμού την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

- Η ατάκα του Βασίλη Μιχαλολιάκου που προκάλεσε αίσθηση

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά η πρώτη προεκλογική σύναξη του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, ενόψει των προσεχών Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στους 100-120 παρευρισκόμενους - φίλους τους συνδυασμού, με επίκεντρο τον Πειραιά του χθες και των ημερών της Δημοτικής του Αρχής, αλλά και το αύριο.

Ενώ όμως εδώ και 5 μήνες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος διατρανώνει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, εντούτοις δεν προχώρησε σε καμία επίσημη ανακοίνωση και αυτή τη φορά.

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ

Αίσθηση επίσης προκάλεσαν ορισμένες απουσίες και ιδίως του Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων και γαμπρού του Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Κώστα Κατσαφάδου.

Καταγράφηκαν επίσης απουσίες και πρώην Δημοτικών Συμβούλων και Αντιδημάρχων του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Μετά την προεκλογική συγκέντρωση, ορίστηκε εκ νέου συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού Μιχαλολιάκου, για αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 12:00 μμ στο Δημαρχείο Πειραιά, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της εκδήλωσης, αλλά και να σταλεί εκ νέου μήνυμα ενότητας και προοπτικής... αν βέβαια δεν προκύψουν νέες απουσίες.

Η ΑΤΑΚΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ «Γυναικά»

Αίσθηση, αλλά και γέλια, προκάλεσε η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε φίλη του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», η οποία αποκάλεσε χιουμοριστικά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο «Γυναικά»... για να λάβει την απάντησή του: «Καλύτερα Γυναικάς παρά Γυναικωτός»!

Τότε ήταν που όλη η αίθουσα ξέσπασε δεν γέλια...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ