Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας για τις γιορτές»


Ξέσπασε εναντίον των 2 κατηγορούμενων για τη δολοφονία της κόρης του ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας για τις γιορτές».

Ξέσπασε κατά των δύο κατηγορούμενων για την άγρια δολοφονία της κόρης του ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, ζητώντας για άλλη μια φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού του.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, κατηγόρησε τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη για βασανιστήρια σε βάρος της κόρης του. «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία, ήταν συνεχής, διαρκής, βασανιστική. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα», ανέφερε.

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές. Και οι δυο. Τώρα ό,τι και να ‘παν, να κάνουν, εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε. Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο. Τέρμα, τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει».»

«Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του, επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη», πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Περιγράφοντας τις στιγμές που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Τοπαλούδης ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ. Το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα. Δεν μπορούσα. Κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα. Και το τρίτο όταν το μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα».

«Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας, αύριο, 16 πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε, χαρά; Το κορίτσι, εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια, γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα. Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι; Να πει τι για αυτούς… τους… τελοσπάντων»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγη: diaforetiko.gr