12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ: Οι Πειραιώτες που εξελέγησαν στην Πολιτική Επιτροπή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική παρουσία του Πειραιά στο κορυφαίο όργανο διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το βράδυ ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων 150 μελών της πολιτικής επιτροπής που αναδείχθηκαν ύστερα από την καθιερωμένη εκλογική διαδικασία.

Μεταξύ αυτών και 5 Πειραιώτες, οι Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Χριστόφορος ΝτίζοςΜιχάλης Δεμέστιχας, Δημοσθένης Σταματάτος και Αλεξάνδρα Κάρλε.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης είναι επιχειρηματίας, ήταν μέλος και της προηγούμενης Πολιτικής Επιτροπής, είναι Πολιτευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων και εξελέγη 13ος στους 150.

Ο Χριστόφορος Ντίζος είναι από τα πιο δραστήρια στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά εδώ και πολλά έτη, με σημαντική παρουσία στη ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων, ενώ προέρχεται από το χώρο της Εκπαίδευσης και εξελέγη 26ος!

Ο Μιχάλης Δεμέστιχας είναι επιτυχημένος Πειραιωτης Πολιτικός Μηχανικός, ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρίας ΔΕΜΚΑ και έχει πολυετή παρουσία στα κομματικά όργανα της ΝΔ, από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ.

Ο Δημοσθένης Σταματάτος είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και επί πολλά έτη υποψήφιος Δήμαρχος με τη ΝΔ στον πρώην ανεξάρτητο Δήμο Ρέντη, με πλούσια παρουσία τόσο στα αυτοδιοικητικά όσο και τα κομματικά της ΝΔ.

Η Αλεξάνδρα Κάρλε εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος, ήταν μέλος και της προηγούμενης Πολιτικής Επιτροπής και είναι κόρη του επί πολλά έτη Αντιδημάρχου Πειραιά και έμπειρου αυτοδιοικητικού Τάσου Κάρλε.