ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Ανακοινώνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ολική επαναφορά από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

- Μαζική συγκέντρωση για το δημοτικό συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» για «ευχές» σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά

- Όλο το παρασκήνιο ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στις 17 Δεκεμβρίου... μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου της ΝΔ!

Η προεκλογική περίοδος στον Πειραιά ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, παίρνει και πάλι φωτιά.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος καλεί τα στελέχη και τους φίλους του δημοτικού συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», προκειμένου να τους ευχηθεί ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και για να ανακοινώσει επισήμως ότι θα είναι ένας εκ των υποψηφίων Δημάρχων Πειραιά!

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σαν γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά, το οποίο χρησιμοποίησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ως ορμητήριο» και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Το προεκλογικό σκηνικό πλέον στον Πειραιά λαμβάνει άλλη τροπή, καθώς ο Βασίλης Μιχαλολιάκος κατέρχεται ως «αντάρτης» της ΝΔ (δεν έχει λάβει επίσημη στήριξη) και στόχο να αποτελέσει το βασικό ρυθμιστή των εξελίξεων στο Δήμο Πειραιά ελέω απλής αναλογικής, εκμεταλλευόμενος και τη χαρακτηριστική ολιγωρία της Νέας Δημοκρατίας στην επιλογή υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ 17η ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Μόνο τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η ημερομηνία που επέλεξε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος για την πραγματοποίηση της «προεκλογικής-εορταστικής» εκδήλωσης, καθώς εξυπηρετείται μια ολόκληρη στρατηγική.

Λίγες μέρες πριν τις 17 του Δεκέμβρη - οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου - θα έχει ολοκληρωθεί το διήμερο συνέδριο της ΝΔ (14-15 Δεκεμβρίου).

Γεγονός που σημαίνει ότι η ΝΔ θα πρέπει να έχει έτοιμη επιλογή και για τον εκλεκτό της στο μεγάλο λιμάνι!

Οι καλά γνωρίζοντες τα της ΝΔ στον Πειραιά, αναφέρουν ότι εν αναμονή των ανακοινώσεων του Βασίλη Μιχαλολιάκου, σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν και ίσως ασκηθούν πιέσεις ώστε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσει τελικά στο ίδιο τραπέζι με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα... μιας και ο τελευταίος δεν φέρει επισήμως τον τίτλο του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά!

Το μόνο βέβαιο είναι - όπως σας έχει γράψει το Piraeus Press εδώ και μέρες - ότι ο Δεκέμβριος θα είναι καυτός πολιτικός μήνας για τον Πειραιά και οι εξελίξεις ραγδαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Αποτελέσματα κρυφής Δημοσκόπησης