ΝΔ για Δήμο Πειραιά: Ο Βασίλης Κορκίδης αυτοπροτάθηκε και… αυτοαποσύρθηκε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Όλο το παρασκήνιο της μη υποψηφιότητας του Βασίλη Κορκίδη για το Δήμο Πειραιά

- Οι διαρροές από την Πειραιώς

- Ενοχλημένος ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Piraeus Press, το όνομα του Βασίλη Κορκίδη «έπαιζε» δυνατά ως υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά.

Και μάλιστα μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, ο κ. Κορκίδης επιβεβαίωνε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!

Μάλιστα, έγινε και η σχετική «διαρροή» μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του, κάτι που δεν έγινε ποτέ τελικά!

Όντως όμως έτσι ήταν προγραμματισμένα να συμβούν τα πράγματα...

Αντί αυτού, στη συνάντηση που είχε ο κ. Κορκίδης με τον κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου - και εκεί που όλοι ανέμεναν την υποψηφιότητα με στήριξη της ΝΔ - ο Βασίλης Κορκίδης ανακοίνωνε στον Πρόεδρο της ΝΔ ότι άλλαξε γνώμη!

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ και στελέχη της Πειραιώς, ο Βασίλης Κορκίδης αυτοπροτάθηκε για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, η πρότασή του μελετήθηκε και εντέλει έγινε αποδεκτή και ξαφνικά ο ίδιος «αυτοαποσύρθηκε» από τη υποψηφιότητα για την οποία είχε «αυτοπροταθεί»!

Η ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μεγάλη, καθώς με αυτό το μπέρδεμα - υπαιτιότητας καθαρά του Βασίλη Κορκίδη όπως θεωρεί η Πειραιώς - πήγε πίσω πολύ το ζήτημα υποψηφίου Δημάρχου σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μπορεί να συνέβη σε διάστημα λίγων ωρών και ήταν ικανό να αλλάξει ριζικά την απόφαση του Βασίλη Κορκίδη, το γεγονός είναι όμως ότι η τροπή που πήρε το θέμα εξέθεσε τόσο τον ίδιο όσο και τη ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Σε απόλυτη συνεννόηση Μώραλης-Κορκίδης ενόψει Εκλογών»!

Πλέον η Πειραιώς εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές για το Δήμο του Πειραιά, αν και έχει χαθεί πλέον πολύτιμος προεκλογικός χρόνος.

Το Piraeus Press θα σας μεταφέρει σε αποκλειστικότητα όλο το παρασκήνιο και τις τελικές αποφάσεις που θα ληφθούν από την Πειραιώς για το Δήμο Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019