ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για να ξεχάσουμε τα… σκουπίδια! (ΦΩΤΟ)


– Χριστούγεννα από αρχές Νοέμβρη στον Πειραιά

– Η Δημοτική Αρχή Μώραλη προσφέρει «θέαμα» στους Πειραιώτες για να ξεχάσουν τα σκουπίδια

– Κυριάκη βράδυ μια απέραντη χωματερή ο Πειραιάς

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το στοίχημα της καθαριότητας το έχει χάσει από καιρό η Δημοτική Αρχή Μώραλη.

Παρόλα αυτά η άποψη τόσο του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, όσο και αρκετών στελεχών της πλειοψηφίας, είναι ότι ζούμε σε έναν καθαρό Πειραιά!

Μια βόλτα Κυριακή βράδυ στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την κατάσταση που έχει αναδείξει πολλές φορές το Piraeus Press και αρκετά ακόμα τοπικά ΜΜΕ που κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ στο δρόμο.

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ !

Και ίσως η επιλογή να στολιστεί από τις αρχές του Νοέμβρη ο Πειραιάς με τα χριστουγεννιάτικά του – άρα και να μπούμε όλοι από νωρίς στο «εορταστικό» κλίμα – αποτελεί μια απεγνωσμένη λύση του επικοινωνιακού επιτελείου του Γιάννη Μώραλη, μπας και ξεχαστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα έρχονται στο Λιμάνι όλο και πιο νωρίς.

Έτσι όπως το πάνε, σε 2-3 χρόνια θα στολίζουμε μετά από τα μπάνια του Αυγούστου!

Βέβαια και το επικοινωνιακό επιτελείο του Δημάρχου Πειραιά έχει μείνει κάποιες δεκαετίες πίσω, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν ο «προπονητής» δεν μπορεί να ελέγξει όπως πρέπει την ομάδα!

Τα αποτελέσματα τα βλέπουν όλοι οι «φίλαθλοι» στο «γήπεδο» καθημερινά, εκτός από τον «προπονητή» που τα βλέπει όλα καλά… με τα γνωστά αποτελέσματα όπως αυτά στην καθαριότητα και την επικοινωνία του «Πειραιά Νικημένου»!