ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Σε απόλυτη συνεννόηση Μώραλης-Κορκίδης ενόψει Εκλογών»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών «παραείναι» καλό για να είναι αντίπαλοι στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, σχολίαζε όλο νόημα και πονηρό χαμόγελο κορυφαίο στέλεχος της παράταξης Μώραλη (πρώην στέλεχος Μιχαλολιάκου)!

Χθες το βράδυ, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για τον εορτασμό των 80 ετών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης και εν αναμονή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, οι κ.κ. Μώραλης και Κορκίδης, εθεάθησαν (σε κοινή θέα) να συνομιλούν σε πολύ καλό κλίμα για αρκετά λεπτά!

Μάλιστα, στην πηγή του Piraeus Press έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός, ότι ο κ. Κορκίδης χρησιμοποιούσε τακτικά το κινητό του κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους!

Πιθανολογούμε ότι το θέμα της συζήτησης θα αφορούσε βασικά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου και την ενδεχόμενη κάθοδο του Βασίλη Κορκίδη με τη στήριξη της ΝΔ.

Αυτό επιβεβαιώνουν και τα λόγια που αποδίδονται σε στέλεχος της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη (πρώην Μιχαλολιάκου), ο οποίος με βεβαιότητα φέρεται να δήλωνε ότι «Μώραλης και Κορκίδης είναι σε απόλυτη συνεννόηση και ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα στις Εκλογές!»

Τι εννοούσε άραγε ο «ποιητής»;

Ότι οι δυο άνδρες «τα έχουν βρει» μεταξύ τους, ανεξαρτήτως αν θα είναι αντίπαλοι στις Δημοτικές Εκλογές του Πειραιά;

Αν είναι έτσι - που εμείς αδυνατούμε να το πιστέψουμε - καλύτερα να ενημερώσουν τον Πειραϊκό λαό και τον Πρόεδρο της ΝΔ, για να ξέρει ο καθένας τι ψηφίζει και τι στηρίζει δηλαδή!