Συγκλονίζει η μητέρα του Κώστα Κατσίφα: Τον σκότωσαν γιατί αγαπούσε τη Βόρειο Ήπειρο

Ξέσπασε η μητέρα του Κώστα Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίζου η μητέρα του Κώστα Κατσίφα είπε πως ακόμη δεν γνωρίζει τίποτε για τη σορό του παιδιού της. “Δεν μας έχουν απαντήσει ακόμη, περιμένω τη σορό του παιδιοϋ μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δέκα μέρες μετά το θάνατο του 35χρονου από τα πυρά των Αλβανών η μητέρα του συγκλονίζει λέγοντας “θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τον λεβέντη μου. Γιατί του αφαίρεσαν τη ζωή” και συνδέει τον θάνατό του με την αγάπη του για την ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Βόρειο Ήπειρο και την Ελλάδα.

Όπως είπε η Βασιλεία Κατσίφα το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τίποτε δεν προμήνυε το κακό. “Τον ξεκίνησα μια χαρά το πρωί το σταύρωσα και του είπα η Παναγιά μαζί σου”λέει και συμπληρώνει ότι ο ίδιος δεν αντέδρασε, “μπορούσε να σκοτώσει πολλούς αλλά ήταν της θρησκείας” ανέφερε η μητέρα του.

Όπως λέει δεν μπορεί να πιστέψει το κακό “τι να την κάνουμε τη ζωή μας εμείς τώρα χωρίς το παλικάρι που δεν ησύχαζε ποτέ, ήταν ένα παιδί δραστήριο” λέει και αναρωτιέται: “Τι τους κάναμε εμείς που δεν πειράξαμε κανέναν”.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της περιγραφής της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τα πρώτα χρόνια τους στην Ελλάδα. “Ήταν εξήμισι χρονών όταν ήρθαμε στην Ελλάδα και τα παιδιά στα Κιούρκα τον φώναζαν Αλβανό και εκείνο τους πετούσε πέτρες” ανέφερε αναδεικνύοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους Έλληνες μειονοτικούς στη χώρα μας.

Πηγή: www.newsit.gr