ΔΕΝ είναι ο Μασόνος υπ. Βουλευτής Α’ Πειραιά αυτός που δημοσίευσε ο Στέφανος Χίος στο Μακελειό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη αίσθηση προκλήθηκε από το χθεσινό δημοσίευμα - αποκάλυψη για τον Μασόνο υποψήφιο Βουλευτή μεγάλου κόμματος στην Εκλογική Περιφέρεια Α’ Πειραιά & Νήσων.

Μάλιστα, «εντελώς συμπτωματικά», το «έγκριτο» Μακελειό του Στέφανου Χίου, κυκλοφόρησε με πρώτο θέμα για στέλεχος της ΝΔ το οποίο εμφανίζεται ως μέλος της Τεκτονικής Στοάς.
Αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχέση με το ρεπορτάζ του Piraeus Press ούτε θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά!
Μάλιστα, μας έφτασε μια πληροφορία ότι οι εν λόγω φωτογραφίες μόνο τυχαία δεν έφτασαν στα χέρια του Στέφανου Χίου και του Μακελειού, καθώς όπως φαίνεται υπάρχουν «καλοθελητές» στο χώρο της ΝΔ... υποψήφιοι βουλευτές και μη!
Εμείς ΔΕΝ μπορούμε ούτε να πιστέψουμε ούτε να υιοθετήσουμε την άποψη που εκφράζουν στελέχη της Πειραιώς, ότι οι φωτογραφίες αυτές στάλθηκαν στον Εκδότη του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, προκειμένου να «καλυφθεί» ο υποψήφιος Βουλευτής του μεγάλου κόμματος της Α’ Πειραιά και Νήσων!
Πάντως το θέμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες από τη Στοά των Αθηνών και «θα καούν πολλές γούνες» στο προσεχές μέλλον εν ενεργεία ή εν δυνάμει υποψηφίων Βουλευτών... και του Πειραιά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: