ΒΟΜΒΑ: Μασόνος υπ. Βουλευτής στην Α’ Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναμένεται έντονη αντίδραση της Μητρόπολης Πειραιά όταν βγει στη δημοσιότητα το όνομα του Πολιτευτή Α Πειραιά - Μασόνου

Η «καταγγελία» έφτασε στο Piraeus Press μέσα στην Αγία & Μεγάλη Εβδομάδα και αφορά σε πολιτευτή μεγάλου κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιά & Νήσων, ο οποίος είναι μέλος της Τεκτονικής Στοάς των Αθηνών! 

Μέγα πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει από την ενδεχόμενη ένταξη του νέου πολιτευτή, στο ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος στην Α’ Πειραιά.

Τη στιγμή μάλιστα που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ διατηρεί αυστηρή και ξεκάθαρη στάση για το εν λόγω ζήτημα, την οποία και διατυπώνει δημοσίως σε κάθε ευκαιρία.

Η πλειοψηφία των Πειραιωτών είναι άνθρωποι με βαθιά θρησκευτική συνείδηση, την οποία διαφυλάσσουν ως κόρη οφθαλμου.

Τρανή απόδειξη η παρουσία χιλιάδων Πειραιωτών στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Πειραιά κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, με αποκορύφωμα την περιφορά του Επιταφίου και το βράδυ της Ανάστασης.

Ήδη στον Πειραιά έχει αρχίσει και συζητείται εντόνως η συμμετοχή του νέου πολιτευτή στη Μασονική Στοά των Αθηνών και μάλιστα μερικοί σχολιάζουν ειρωνικά «Μα καλά ήθελε να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής στον Πειραιά γιατί δε γράφτηκε στη Στοά του Πειραιά;».

Προφανώς η συγκεκριμένη, είναι μια άκρως προσωπική επιλογή που εκφράζει τον ίδιο τον πολιτευτή και επειδή ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επισήμως οι υποψηφιότητες των Βουλευτών της Α’ Πειραιά, για αυτό το λόγο και το Piraeus Press δεν προβαίνει στη δημοσίευση του ονόματός του!

Όμως, στην περίπτωση που τελικά θα είναι υποψήφιος, το Piraeus Press θα δημοσιοποιήσει «ονόματα και διευθύνσεις», καθώς ο πειραϊκός λαός πρέπει να γνωρίζει τι ψηφίζει!