Ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά έσωσε το κύρος του θεσμού από το συνδυασμό Μαρκουλιδάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας αποκάλυψε το Piraeuspress.gr νωρίτερα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΕΠ Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, χρησιμοποιεί δημοσίως ως επίσημο λογότυπο του συνδυασμού του, το λογότυπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Τονίζουμε ότι ο κ. Μαρκουλιδάκης είναι εξέχον στέλεχος της απερχόμενης διοίκησης και επί πολλά έτη Αντιπρόεδρος του ΕΕΠ.

Παρόλα αυτά, εντελώς προκλητικά και με περίσσιο θράσος, επιχείρησε εντελώς αυταρχικά να καταπατήσει κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας, χρησιμοποιώντας ως έμβλημα του συνδυασμού του, το επίσημο σύμβολο του ΕΕΠ.

eep2

Μάλιστα, υπάρχουν και δημόσιες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, πολλών υποψηφίων του, που στην προεκλογική τους κάρτα χρησιμοποιούν το επίσημο λογότυπο του ΕΕΠ και μάλιστα "βεβηλωμένο" (χρωματισμένο)!

eep1

eep3

Βεβαιώς, η απερχόμενη διοίκηση δεν έκανε το παραμικρό για να διαφυλάξει το κύρος του ΕΕΠ και τη νομιμότητα, όπως και η Εκλογική Επιτροπή, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται άμεση ταύτιση του ΕΕΠ με τον συνδυασμό του κ. Μαρκουλιδάκη.

Ο μόνος που έσωσε το κύρος του ΕΕΠ ήταν ο Διευθυντής του, ο οποίος και επισήμανε στον κ. Μαρκουλιδάκη ότι δε γίνεται να εγκριθεί ένα τέτοιο λογότυπο καθώς θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του ΕΕΠ!

Αυτό μάλλον δεν εμπόδισε τον κ. Μαρκουλιδάκη - ο οποίος επιβεβαιώνει ότι δεν "κολλά" πουθενά προκειμένου εκλεγεί πρόεδρος - να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση καρτών κάνοντας χρήση το παραποιημένο λογότυπο του ΕΕΠ.

Το θέμα είναι, τώρα που δημοσιοποιείται το θέμα, η απερχόμενη διοίκηση του ΕΕΠ και η εκλογική επιτροπή τι θα κάνουν;;;

Τα στραβά μάτια λόγω του "δικού τους παιδιού" ή θα φροντίσουν να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ως οφείλουν, προκειμένου να διαφυλάξουν το κύρος του ΕΕΠ;;

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Μαρκουλιδάκης έκανε «μαγαζάκι» του το ΕΕΠ!

ΒΟΜΒΑ: Παρεμβαίνει Εισαγγελέας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά!