ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Μαρκουλιδάκης έκανε “μαγαζάκι” του το ΕΕΠ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της απερχόμενης αλαζονικής διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η οποία μετά από 15 χρόνια δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα να μην χάσει την καρέκλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr, αναμένεται σκάνδαλο μεγατόνων να σκάσει εντός των επόμενων ωρών, σχετικά με τα οικονομικά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και όργια κακοδιαχείρισης!

Τώρα όμως, προκύπτει κι άλλο σοβαρό ζήτημα για τη παράταξη του κ. Μαρκουλιδάκη.

Με περισσό θράσος χρησιμοποίησε στο λογότυπο του συνδυασμού του, ελαφρώς παραποιημένο (χρωματισμένο), το επίσημο λογότυπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Προφανώς είτε θεωρεί "μαγαζάκι" του το ΕΕΠ ο κ. Μαρκουλιδάκης είτε επιχειρεί να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους ταυτίζοντας το ψηφοδέλτιό του με το ίδιο το ΕΕΠ, μέσω του λογότυπού του.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΕΠ

Η "ανεξάρτητη" 5μελής εκλογική επιτροπή του ΕΕΠ τι κάνει για αυτό;

Δεν ενοχλείται από την παράνομη χρήση του επίσημου λογοτύπου του ΕΕΠ;

Κίνησε τις διαδικασίες βάσει της κείμενης νομοθεσίας που προβλέπει την ακύρωση της υποψηφιότητας του κ. Μαρκουλιδάκη;

Ή κάνει τα στραβά μάτια λόγω φιλικών ή οικογενειακών σχέσεων;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πλέον οι Εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά παίρνουν άλλη τροπή, καθώς η απερχόμενη διοίκηση φαίνεται ότι έχοντας συνειδητοποιήσει ότι μετά από 15 συναπτά έτη χάνει το "μαγαζάκι" της, κάνει τα πάντα προκειμένου να ελέγξει την εκλογική διαδικασία και να παραπλανήσει το εκλογικό σώμα.

Το Piraeuspress.gr παραμένει στην ΠΡΩΤΗ γραμμή της ενημέρωσης και έρχεται με νέες ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ εντός των επόμενων ωρών, που θα προκαλέσουν σεισμό μεγατόνων στον Πειραιά και τη Δυτική Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗ

logo

KAI TO ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΕΕΠ

εεπ