Νίκαια: Τσαντίρι έγινε και το παρκάκι έξω από το Γ’ Νεκροταφείο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι τοπικές κοινωνίες είναι έτοιμες να «εκραγούν» λόγω της εξάπλωσης του «φαινομένου» σε κάθε γειτονιά 

Το Piraeus Press έχει γράψει και ξαναγράψει ότι η κατάσταση με την δίχως έλεγχο διασπορά των Τσιγγάνων στον αστικό ιστό, έχει ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Και αυτό διότι η συντριπτική πλειοψηφία δε συμμορφώνεται με τη νομοθεσία, ούτε δείχνει να έχει διάθεση ενσωμάτωσης στις τοπικές κοινωνίες.

Με την ανοχή της πολιτείας, κεντρικές πλατείες του ευρύτερου Πειραιά μετατρέπονται σε τσαντίρια, τα κρούσματα διαρρήξεων στις γειτονιές αυξάνονται, η διακίνηση ναρκωτικών συνεχίζεται και οι Ρομά επιχειρούν - ελλείψει οργανωμένου κράτους - να «πατήσουν» πόδι και να επιβληθούν με το νόμο του ισχυρού, εκφοβίζοντας πολλές φορές μέσω απειλών, όποιον επιχειρήσει να αντισταθεί στη διαφαινόμενη αλλοίωση των γειτονιών του Πειραιά.

Το Piraeus Press έχει αναδείξει μέσω πληθώρας αποκλειστικών φωτορεπορτάζ τα σημαντικά προβλήματα που προκαλούνται στην καθημερινότητα των πολιτών, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης των Ρομά!

Αχτίδα φωτός η τελευταία επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην Παλιά Κοκκινιά και η καταδίωξη Ρομά που είχαν κάνει κατάληψη οδοστρώματος και γλεντούσαν, ενώ επιχείρησαν να διαφύγουν του ελέγχου!

Τελευταίο κρούσμα, η «κατασκήνωση» Ρομά στο παρκάκι έξω ακριβώς από το Γ Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της Παναγίας κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην πλατεία της «Αγίας Σωτήρας» στην Παλιά Κοκκινιά, επί της λεωφόρου Θηβών, με απλωμένα ρούχα και στρώματα στην παιδική χαρά!

Οι κάτοικοι πλέον δηλώνουν απογοητευμένοι στο Piraeus Press και αναφέρουν πλέον ότι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνουν την αξία τους, λόγω της προαναφερόμενης κατάστασης, που αντί να βελτιώνεται, μάλλον φαίνεται να χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.

Μόνη λύση φαίνεται να είναι η καθημερινή παρουσία της ΕΛΑΣ και η επιβολή του νόμου, προκειμένου να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αλλιώς η κοινωνική επανάσταση δυστυχώς είναι ορατή…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε επίσης:

Γύφτοι στον Πειραιά: Έκαναν μεγάλη παιδική χαρά τσαντίρι – Απλωμένα ρούχα, σλίπινγκ μπαγκ & ΙΧ χωρίς πινακίδες! (φωτο)

Συμβαίνει τώρα: Καταδίωξη Ρομά στον Πειραιά – Η αστυνομία «έσπασε» το γλέντι (φωτο και βίντεο)