Συμβαίνει τώρα: Καταδίωξη Ρομά στον Πειραιά – Η αστυνομία «έσπασε» το γλέντι (φωτο και βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενισχύθηκαν σημαντικά οι αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκε έφοδος πριν λίγα λεπτά στο γλέντι των Ρομά στον Πειραιά.

Ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Παλιάς Κοκκινιάς εξαπέλυσαν περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ προκειμένου να συλλάβουν Ρομά που επιχείρησαν να διαφύγουν του ελέγχου.

Η αστυνομία μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Piraeus Press πραγματοποίησε παραδειγματική έφοδο στο γλέντι των Ρομά στην Παλιά Κοκκινιά, επιβάλλοντας την τάξη!

Διαλύθηκε από την ΕΛΑΣ το γλέντι των Ρομά

Την ίδια ώρα στενά παρακολουθεί το θέμα και ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, του οποίου η εντολή σύμφωνα με πηγή από το στενό του περιβάλλον, ήταν να εφαρμοστεί άμεσα και παραδειγματικά ο νόμος και να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος που είχε καταληφθεί από τους Ρομά.

Το Piraeus Press σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το άνοιγμα του δρόμου και το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στα στενά της Παλιάς Κοκκινιάς.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τόσο συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Παλιά Κοκκινιά για το μείζον θέμα των Ρομά.

Κάτι φαίνεται να αλλάζει αναφέρει κάτοικος της περιοχής μετά την έφοδο της ΕΛΑΣ, καθώς όπως λέει ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν όταν έβλεπαν την επιχείρηση της αστυνομίας σε εξέλιξη!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, στην ηγεσία της ΕΛΑΣ του Πειραιά, αλλά και την πολιτική ηγεσία για τη βούληση που επέδειξε.

Καθώς για πρώτη φορά στέλνεται ξεκάθαρο μήνυμα στους Ρομά του Πειραιά ότι εφόσον επιθυμούν να ζουν εδώ, θα πρέπει να εναρμονιστούν με τους κανόνες και τους νόμους που διέπουν όλους τους Έλληνες πολίτες!

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Πειραιά: Γύφτοι έχουν κλείσει δρόμο και κάνουν γλέντι! (φωτο)