Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Πειραιά: Γύφτοι έχουν κλείσει δρόμο και κάνουν γλέντι! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τους γύφτους στον Πειραιά, καθώς γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε νομοθεσία, μιας και νιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο, εξαιτίας της προκλητικής ανοχής που επιδεικνύει η πολιτεία.

Για ακόμα μια φορά, οι τσιγγάνοι που πλέον κατοικούν σε παλιές κατοικίες των γειτονιών του Πειραιά, προκαλούν την τοπική κοινωνία, κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη δύναμης!

Έχουν κάνει κατάληψη δρόμου και γλεντούν!

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα στην Παλιά Κοκκινιά, έχουν προβεί σε κάταληψη οδοστρώματος, σταθμεύοντας οχήματα και τοποθετώντας πλαστικές καρέκλες, ενώ επιδίδονται σε γλέντι στο δρόμο με τη μουσική στη διαπασών!

Το Piraeus Press μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το σημείο που βρίσκεται στη συμβολή δρόμου με την Λεωφόρο Κορυτσάς.

Καταγγελίες κατοίκων: «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Δεν μπορεί κανείς να επιβάλει τη νομιμότητα»

Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο PP ότι όλες οι τοπικές αρχές αλλά και η Πολιτεία τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού!

Καθώς οι τσιγγάνοι προσπαθούν με προκλητικό τρόπο να επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, αναγκάζοντας εμμέσως πολλές οικογένειες σε «διωγμό» από τη γειτονιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, μιας και «καμία κρατική αρχή δε φαίνεται ικανή να επιβάλει τη νομιμότητα», όπως λέει στο PP άλλος κάτοικος της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας μετέφερε στο PP ότι «είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται η μετατροπή της Παλιάς Κοκκινιάς σε γκέτο γύφτων και Ρομά, κάτι που συνεπάγεται την υποβάθμιση μιας ολόκληρης συνοικίας του Πειραιά».

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας εάν δεν υπάρξει άμεση επίλυση του ζητήματος»

Εν τω μεταξύ ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φτάσει στο χτένι για τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς, οι οποίοι απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μιας και δεν το κάνει ως οφείλει η Πολιτεία!

Η οργή ξεχειλίζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP, και είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή ο έλεγχος, με απρόβλεπτες συνέπειες, εάν δε ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό των Ρομά στις κατοικημένες περιοχές του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πειραιάς εκπέμπει SOS: Τσιγγάνοι πλένουν γυμνά τα παιδιά τους σε παιδική χαρά με το νερό της βρύσης!

Πειραιάς: Χτύπησαν και λήστεψαν 78χρονη στη μέση του δρόμου!

Αντίσκηνο και μπάρμπεκιου κάτω από τις γέφυρες στο ΣΕΦ! (φωτο)