Ο Πειραιάς εκπέμπει SOS: Τσιγγάνοι πλένουν γυμνά τα παιδιά τους σε παιδική χαρά με το νερό της βρύσης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κατάσταση στις γειτονιές του Πειραιά που βρίσκονται «υπό κατάληψη» από δεκάδες Τσιγγάνους, έχει γίνει πραγματικά ανυπόφορη.

Το Piraeus Press έχει αναδείξει το σοβαρό ζήτημα που υπάρχει σε περιοχές όπως η Παλιά Κοκκινιά, τα Καμίνια ή το Φάληρο.

Η υποβάθμιση των εν λόγω περιοχών θεωρείται πλέον δεδομένη καθώς οικογένειες που κατοικούσαν δεκαετίες, εγκαταλείπουν άρον άρον τις πατρικές τους κατοικίες.

Οι τσιγγάνοι κοιμούνται στους πεζόδρομους, κάνουν μπάνιο στις πλατείες, συνωστίζονται κατά δεκάδες σε παλιές μονοκατοικίες…

Ενώ αύξηση καταγράφεται και στις μικροκλοπές, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ότι αυτό οφείλεται στη δράση των τσιγγάνων!

Το Piraeus Press σας μεταφέρει σημερινή αποκλειστική εικόνα από την Παλιά Κοκκινιά και την πλατεία του Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ο κεντρικός δρόμος που φαίνεται στη φωτογραφία είναι η Λεωφόρος Θηβών!

Ενώ στο φόντο είναι η παιδική χαρά της γειτονιάς όπου δεκάδες παιδιά παίζουν κάθε απόγευμα.

Στην άλλη γωνία βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Παλιάς Κοκκινιάς - Καμινίων καθώς και ο ΕΟΠΠΥ!

Δηλαδή με λίγα λόγια μιλάμε για κεντρικότατο σημείο… εκεί όπου οι τσιγγάνοι σε κοινή θέα, εντελώς ανενόχλητοι, επέλεξαν να κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους με χρήση της βρύσης που βρίσκεται στην πλατεία!

Εικόνες ντροπής εν έτει 2023. Ως εδώ!

Επιτέλους οι αρμόδιες αρχές, οι δήθεν ευαισθητοποιημένοι - σύγχρονοι δικαιωματιστές  και οι υπερασιστές των δικαιωμάτων της συγκεκριμένης ομάδας του πληθυσμού, θα πρέπει να δώσουν λύση στο πρόβλημα!

Διότι δεν υπάρχει καμία ομάδα του ελληνικού πληθυσμού που να έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτό που συμβαίνει με την προκλητική ανοχή της δήθεν διαφορετικότητας των Ρομά, είναι εξόχως ρατσιστικό προς τη σημαντική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού.

Και η εικόνα αυτή προσβάλει κατάφορα την ιστορία και τις αξιοπρεπείς οικογένειες της Παλιάς Κοκκινιάς και ολόκληρου του Πειραιά!

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Καμίνια: Ληστεία ηλικιωμένου από γύφτους μέρα μεσημέρι – Τον έσερναν με το αυτοκίνητο

Αντίσκηνο και μπάρμπεκιου κάτω από τις γέφυρες στο ΣΕΦ! (φωτο)