Γλέντι γύφτων στον Πειραιά: «Οι αστυνομικοί τους κοιτάνε και δεν κάνουν τίποτα»! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστικές φωτογραφίες φέρνει το PP στη δημοσιότητα σχετικά με το ζήτημα της ασυδοσίας των Ρομά και σήμερα ανήμερα της Παναγίας στον Πειραιά.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγη ώρα το PP, γύφτοι στην Παλιά Κοκκινιά έκλεισαν δρόμο με αυτοκίνητα και πλαστικές καρέκλες και έκαναν γλέντι με τέρμα τη μουσική!

Καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα υπήρχε η πεποίθηση ότι δεν είχε κληθεί η αστυνομία.

Κι όμως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν, υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη δυο στενά πιο κάτω, επί της λεωφόρου Θηβών, η οποία δεν παρεμβαίνει για να ανοίξει το δρόμο και να τον παραδώσει στην κυκλοφορία!

Ο αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά στο PP ότι «Οι αστυνομικοί τους κοιτάνε και δεν κάνουν τίποτα για να ανοίξουν το δρόμο»!

Στο σημείο βρίσκονται 3 περιπολικά με 6 αστυνομικούς.

Αμείλικτα ερωτήματα 

Ειλικρινά, αν Έλληνες πολίτες έκαναν κάτι παρόμοιο τι θα είχε συμβεί; Θα είχε παρέμβει η αστυνομία για να επιβάλει το νόμο; Θα είχε προχωρήσει σε συλλήψεις και σε καταλογισμό προστίμων; Οι Ρομά έχουν ασυλία;

Διαβάστε επίσης:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Πειραιά: Γύφτοι έχουν κλείσει δρόμο και κάνουν γλέντι! (φωτο)