Η ΝΟΔΕ Α Πειραιά έκοψε βασιλόπιτα παρουσία εκατοντάδων στελεχών της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εκατοντάδες στελέχη της ΝΔ Πειραιά στην κοπή της βασιλόπιτας

- Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη των Βουλευτών της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων

-Στην υποδοχή των καλεσμένων ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Κουλιζάκος

- Η βασιλόπιτα ήταν δωρεά της Σταυρούλας Αντωνάκου

- Αποκλειστικές Φωτογραφίες από το Piraeus Press

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών της ΝΔ Πειραιά έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ, στην Πλατεία Κοραή, όπου ο Πρόεδρος και τα μέλη ΔΣ της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι 5 Βουλευτές της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων κ.κ. Κατσαφάδος, Μελάς, Μανωλάκος, Δούνια και Μπουτσικάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Βουλευτής Β Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο τ. Βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Ιατρικούς Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά & Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιχάλης Αγρανιώτης, ο Αν. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά & τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οι πολιτεύτριες Μαρία Καλαγιά, Ζωή Ρούσσου και Σταυρούλα Βουτυράκου, ο Διευθυντής ΕΚΟ της ΝΔ Χριστόφορος Ντίζος, ο τ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά Τάκης Μάλαγας, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ από Α και Β Πειραιά, αλλά και πλήθος στελεχών και φίλων της κυβερνητικής παράταξης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης  Λιακόσταυρος, ο οποίος και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για το νέο έτος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έφερε εις πέρας με επιτυχία η Ελένη Πέτρακα, ενώ ο Πρόεδρος Γιάννης Βοϊδονικόλας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από μικροφώνου την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου για τη δωρεά της βασιλόπιτας.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στο καλωσόρισμά του, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε με έμφαση στα κατορθώματα της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων - μεταξύ των οποίων και η εκλογή 5 βουλευτών - ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει εμφατικά την έμπρακτη στήριξη των εκλεγμένων βουλευτών της ΝΔ στην Α Πειραιά, προκειμένου η ΝΟΔΕ - το σπίτι τους όπως ανέφερε στο λόγο του - να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της.

Μετά την ομιλία Βοϊδονικόλα ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί των Βουλευτών, ενώ δεν ήταν λίγα τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν εντός και εκτός ΣΙΝΕΑΚ.

Αν και Σάββατο 12:00 μμ με ανοιξιάτικο καιρό μάλιστα, η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που αποδεικνύει το κλίμα ενότητας και τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν στη Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ