Κύκλωμα ηρωίνης: Βρέθηκε ακόμη ένας τόνος – Συλλήψεις και κατάσχεση πλοίου από το λιμεναρχείο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά, εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.

Πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν μια εβδομάδα άνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Για τη νέα υπόθεση συνελήφθησαν 14 άτομα.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρισκόταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθούνταν από τις διωκτικές αρχές. Το συγκεκριμένο πλοίο δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται πιθανότατα αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.


Πηγή: Parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοκαΐνη από τον Πειραιά στο Αγρίνιο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι του Πειραιά

Η πολυτελής ζωή με τα διαμάντια πίσω από το κύκλωμα ναρκωτικών

Στον εισαγγελέα Πειραιά οι συλληφθέντες για το κύκλωμα ηρωίνης

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μπλόκο σ' έναν τόνο ηρωίνη