Χριστούγεννα στο «σπίτι του Κατσαφάδου» έκανε η Δόμνα Μιχαηλίδου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μουδιασμένος ο Κατσαφάδος μετά την κίνηση ματ της Δόμνας Μιχαηλίδου μέσα στο «σπίτι του»

Μήνυμα ισχύος, αποφασιστικότητας και έντονης αυτοπεποίθησης πέρασε στον Πειραιά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Μιχαηλίδου στο Λιμεναρχείο Πειραιά

Γίνεται ξεκάθαρο ακόμα και στον τελευταίο Πειραιώτη πλέον, ότι η Υφυπουργός και υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κοιτά στα μάτια τον πρώτο σε σταυρούς Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος νιώθει την ανάσα της κάθε μέρα ολοένα και πιο κοντά.

Το δίπολο Κατσαφάδου - Μιχαηλίδου είναι εκείνο που φαίνεται ότι θα μονοπωλήσει το εκλογικό ενδιαφέρον στην Α Πειραιά, καθώς η άφιξη της νεαρής Υφυπουργού, έχει αλλάξει εντελώς το σκηνικό στο μεγάλο λιμάνι!

Μάλιστα, η όμορφη πολιτικός «έδειξε τα δόντια της» όταν ανήμερα Χριστουγέννων αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που είχαν βάρδια στο Λιμεναρχείο Πειραιά!

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν, αποφάσισε να παίξει το ρόλο της οικοδέσποινας στο «σπίτι του Κώστα Κατσαφάδου», ο οποίος τελεί χρέη Υφυπουργού Ναυτιλίας!

Η κίνηση πέρα από συμβολική, είναι και εξόχως παραδειγματική για το τι θα επακολουθήσει σε αυτήν την εκλογική μάχη.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, η Δόμνα Μιχαηλίδου σκέφτεται να επαναλάβει το ίδιο την Πρωτοχρονιά ή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (όπου ανδρώθηκε πολιτικά ο Κώστας Κατσαφάδος) ή στην όμορφη γειτονιά της Αγιας Σοφιάς στα Μανιάτικα!

Πάντως είναι γεγονός ότι η «μικρή» δε μασάει και αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Κατσαφάδος, ο οποίος προς το παρόν εμφανίζεται ως μουδιασμένος με μειωμένα πολιτικά αντανακλαστικά.

Το Piraeus Press παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι και θα σας κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε νέα πληροφορία!