Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έκοψε βασιλόπιτα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ

Σε μια πραγματικά πολύ όμορφη και σεμνή τελετή στην οποία κυριάρχησαν η συναδελφικότητα, το οικογενειακό κλίμα αλλά και η υψηλή συναίσθηση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.


Ο αεικίνητος Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ κ. Ιωάννης Μυτιληναίος υποδεχόμενος με ενθουσιασμό τους καλεσμένους,  ευχήθηκε να έχουν καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό.

Αν κάποιος προσπαθούσε να εξηγήσει τον επαγγελματισμό, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής της χώρας μας, θα έβρισκε αμέσως την εξήγηση αν παρακολουθούσε την απλή αλλά πολύ ουσιαστική αυτή εκδήλωση.Όλα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, από τον ανώτερο βαθμό μέχρι τον απλό λιμενοφύλακα, παρέδωσαν μαθήματα συναδελφοσύνης και αλληλοεκτίμησης, με την παρουσία και τη συμπεριφορά τους σε μια υπηρεσία ιδιαίτερα απαιτητική και κρίσιμη για την ασφάλεια της χώρας μας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Β΄Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Αριστείδης, Πανταζόγλου, οι Υποναύαρχοι Γεώργιος Σκανδάλης, Νικόλαος Πολέμης, Δρόσος Ρεϊζης, Τρύφων Κοντιζάς, Ιάκωβος Γκίζης, Αρχιπλοίαρχοι, ανώτεροι αξιωματικοί, ο φιλολιμενικός πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλης Τσιφάκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτικών Πρακτόρων Αττικής -  Πειραιώς κ. Νικόλαος Φιριππής, ο διευθυντής ασφαλείας του Ο.Λ.Π, εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών και πολλοί άλλοι.

Το Piraeus Press εύχεται τόσο στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Ιωάννη Μυτιληναίο, όσο και στα στελέχη του Λιμεναρχείου να έχουν άριστη υγεία, ευλογία, χαρά, αγαλλίαση και ο Άγιος Νικόλαος αενάως να τους ενδυναμώνει στις δυσκολίες των καθηκόντων τους.