Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έκοψε βασιλόπιτα σε μια άψογη εκδήλωση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Το φλουρί έπεσε για ακόμα μια φορά στον φιλολιμενικό πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος  Μιχάλη Τσιφάκη.

Σε μια πραγματικά πολύ όμορφη και σεμνή τελετή στην οποία κυριάρχησαν η συναδελφικότητα, το οικογενειακό κλίμα αλλά και  η υψηλή συναίσθηση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον αεικίνητο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιώς Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ κ. Σπυρίδωνα Ευαγγελίδη.  Αν κάποιος προσπαθούσε να εξηγήσει τον επαγγελματισμό, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του Λιμενικού Σώματος και της Ακτοφυλακής της χώρας μας, θα έβρισκε αμέσως την εξήγηση αν παρακολουθούσε την απλή αλλά πολύ ουσιαστική αυτή εκδήλωση.

Το φλουρί έπεσε στον πρόεδρο Μιχάλη Τσιφάκη ο οποίος έλαβε από τον Κεντρικό Λιμενάρχη ως ευλογία εικόνα του Αγίου Νικολάου. Όλα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, από τον ανώτερο βαθμό μέχρι τον απλό λιμενοφύλακα, παρέδωσαν μαθήματα συναδελφοσύνης και αλληλοεκτίμησης, με την παρουσία και τη συμπεριφορά τους σε έναν χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό και κρίσιμο για την ασφάλεια της χώρας μας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Υπαρχηγός ΛΣ αντιναύαρχος Αλέξανδρος Τσελίκης, ο πρώην Κεντρικός Λιμενάρχης και νυν Κλαδάρχης υποναύαρχος Γεώργιος Σκανδάλης, εκπρόσωποι του υπουργού Ναυτιλίας και του υφυπουργού, οι υποναύαρχοι Αντώνιος Μάζης, Νικόλαος Πολέμης και Δρόσος Ρείζης ,οι αρχιπλοίαρχοι Τρύφων Κοντιζας και Δημ.Κωσταρακης,  απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί και πολλοί άλλοι.

Το Piraeus Press εύχεται τόσο στον Πειραιώτη Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά κ. Σ. Ευαγγελίδη, όσο και στα στελέχη του να έχουν άριστη υγεία, ευλογία, χαρά, αγαλίαση και ο Άγιος Νικόλαος αενάως να τους ενδυναμώνει στις δυσκολίες των καθηκόντων τους.