Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την παραδοσιακή βασιλόπιτα με αφορμή την έλευση του νέου έτους, έκοψε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», στο πλοίο της ΑΝΕΚ Lines «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε  μαζί με τη σύζυγό του Βάλια Μώραλη, στην ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη χαρά είμαστε σήμερα για δέκατη χρονιά, στην κοπή της βασιλόπιτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», μαζί με τον Πρόεδρο Θοδωρή Τσόντο, με το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της.

Η προσφορά της «Ομόνοιας» είναι πολύ μεγάλη και αναγνωρίζεται από  όλους. Η Ομόνοια είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της πόλης, με πλούσιο πολιτιστικό έργο, με το οποίο μεταλαμπαδεύει τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της Κρήτης στις νεότερες γενιές.

Είναι ημέρα ευχών η σημερινή και θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με  υγεία στον Πρόεδρο, στο Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη της «Ομόνοιας».

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία, με δημιουργικότητα και περισσότερες δράσεις και στα επόμενα χρόνια».

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» Θεόδωρος Τσόντος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά, που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, με τόσα πολλά νέα παιδιά, μέλη της Ομόνοιας και τόσο πολύ κόσμο που ήρθε για να ανταλλάξουμε ευχές.

Θέλω να ευχαριστήσω τη δημοτική αρχή που πάντα είναι κοντά μας, τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και  το Δημοτικό Συμβούλιο που μάς τιμούν με την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση. Στον Πειραιά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, συνταυτιζόμαστε  όλοι και προχωράμε μαζί, αγαπημένοι και ενωμένοι. Αυτό είναι πολύ καλό και ευχάριστο για όλους εμάς που μένουμε εδώ, στον Πειραιά. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο για όλον τον κόσμο!».