Μανιάτικα: «Σκληρή» απάντηση Κονδράρου στο ρεπορτάζ για τη «μονομαχία» με Αθανασόπουλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press για τη μάχη σώμα με σώμα Κονδράρου - Αθανασόπουλου για την πρωτιά στην 5η Δημοτική Κοινότητα συζητήθηκε αρκετά και έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου και ενός εκ των βασικών διεκδικητών της Προεδρίας της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Διαμαντή Κονδράρου!

Ο κ. Κονδράρος με επιστολή του στο Piraeus Press απαντά στο δημοσίευμα μας και δίνει τη δίκη του «σκληρή» απάντηση!

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Κονδράρου στο Piraeus Press:

«Στο Ε' διαμέρισμα σε 2 μέρες θα ξεκαθαρίσει τελικά το τοπίο, σε μια «άτυπη κόντρα» εντός του συνδυασμού που κάποιοι έχουν αναδείξει, άλλοι αγνοούν κι άλλοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον!

Λένε κάποιοι ότι είναι θέμα προσωπικό, μεταξύ εμένα κι ενός άλλου συνυποψηφίου μου... ονόματα δεν λέμε, ασχέτως αν κάποιοι μιλάνε με ονόματα!

Η «κόντρα» όμως, δεν είναι όπως πολλοί νομίζουν... κι όπως η πρώτη ανάγνωση δείχνει, απλά μεταξύ δύο υποψηφίων.... αν κι έτσι φαίνεται!

Η πραγματική κόντρα είναι μεταξύ δύο "σχολών"!!!

Η πρώτη είναι η γνωστή "σχολή" των κομματικών μηχανισμών, των εντολών άνωθεν & της θέλησης των μεγαλοπαραγόντων .

Η δεύτερη ειναι αυτή της κοινωνίας, της πραγματικά παραγωγικής τάξης, που αυτενεργεί χωρίς «προστάτες» κι εντολές , αναδεικνύοντας τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους που είναι αυτοφωτοι κι όχι προϊόντα κομματικών σωλήνων κι ισορροπιών!

Άρα... στο Ε' διαμέρισμα έχουμε την κοινωνία κόντρα στους μηχανισμούς, ή αν θέλετε, την ελεύθερη βούληση των πολιτών κόντρα στους εντολοδόχους και στους εντολείς τους.

Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η άτυπη κόντρα , να μας κρατάει λίγο το ενδιαφέρον γιατί μάλλον ο συνδυασμός μας πάει για ρεκόρ ποσοστών.... κι ας ξέρουν όλες κι όλοι πως ότι κι αν συμβεί, με τον συνυποψήφιό μου θα είμαστε σαν αδέλφια ότι κι αν συμβεί..

Κι ας έχει προφανώς εκνευριστει αν διαβάσει όσα έγραψα!

Αυτό σας το υπόσχομαι!»

Διαβάστε επίσης:

Μάχη Κονδράρου – Αθανασόπουλου για τα Μανιάτικα!