Τάνια Σοφικίτου: «Θα γίνω η φωνή όλων των γονέων του Πειραιά» (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά Αντωνίας (Τάνιας) Σοφικίτου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με στόχο τη συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Πειραιωτών και κυρίως τα παιδιά!

Η Τάνια Σοφικίτου μίλησε στο Piraeus Press σχετικά την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου αναφερόμενη σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών της για την επόμενη μέρα.

Εστιάζοντας στα παιδιά και το σχολικό περιβάλλον, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στόχος της είναι να γίνει η φωνή των γονέων όλου του Πειραιά.

Διαβάστε τι είπε η ίδια:

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την παρουσία σας στη συγκέντρωση μας την προηγούμενη Πέμπτη 28/09.

Μέσα από αυτό το χαρούμενο γεγονός, γνωριστήκαμε καλύτερα, μοιραστήκαμε τις ιδέες μας, την καθημερινότητα μας, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και παράλληλα θέσαμε στόχους για το μέλλον και το κοινό μας όραμα!

Μιλήσαμε για τα παιδιά μας, τα σχολεία, την εκπαίδευση, τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τις λύσεις και τις προτάσεις στα προβλήματα!

Εγώ με τη σειρά μου δεσμεύτηκα να γίνω η φωνή σας, η φωνή όλων των γονέων σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν στα σχολεία και πάνω από όλα για την ασφάλεια των παιδιών μας!