Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμου του Αντιδημάρχου Πειραιά Π. Ρέππα με τη Β. Κατσίνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλα έμοιαζαν μαγικά χθες το βράδυ στον Προφήτη Ηλία...

Αν και ο καιρός φάνηκε αρχικά να μη συμμαχεί με τους νεόνυμφους, ως εκ θαύματος η βροχή σταμάτησε λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου!

Η νύφη Βασιλική Κατσίνου πιο λαμπερή και γλυκιά από ποτέ, έφτασε στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλία λίγο μετά τις 19:00, με οδηγό τον αδερφό του γαμπρού και δραστήριο Πειραιώτη Πάρη Ρέππα!

Ο γαμπρός Παναγιώτης Ρέππας ανέμενε υπομονετικά χαιρετώντας τους προσκεκλημένους στα σκαλιά της εκκλησίας όπως επιβάλει η παράδοση.

Όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν το ζευγάρι!
Συγγενείς και φίλοι!!
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι Βουλευτές Παναγιώτης Μελάς και Τάσος Νεράτζης. Ο υπ. Βουλευτής Γιώργος Σαββόπουλος.
Οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  του γαμπρού και φίλοι του ζεύγους Γιάννης Μελάς, Γρηγόρης Καψοκόλης, Κορίνα Λαουλάκου, Ηλίας Σαλπέας και Σαράντος Ευσταθόπουλος.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ξυπολιάς, ο πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Παναγιώτης Κουβάτσος, ο αντιδήμαρχος Στάθης Κωνσταντούζος,
ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στέλιος Διαμαντίδης.

Και το ζεύγος τίμησε με τη σειρά του δεόντως όλους τους προσκεκλημένους στο υπέροχο και ζεστό γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η PP αποκλειστικά για τους αναγνώστες της.


Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων..
"Σμαράγδια & ρουμπίνια" του Στέλιου Ρόκκου (εξαιρετική επιλογή!)



Το γαμπριάτικο τραπέζι με τις οικογένειες των νεόνυμφων


{YouTube}31aEhSukoiE{/YouTube}


@ Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!!!