Οι ανεγκέφαλοι του διαδικτύου χάλασαν τη διαδικτυακή μας δημοσκόπηση

Οι ανεγκέφαλοι του διαδικτύου ξαναχτύπησαν! Δυστυχώς το συγκεκριμένο είδος δραστηριοποιείται και στον Πειραιά… Και αναρωτιέται κανείς τι έχουν να κερδίσουν με το να »προσβάλλουν» μια διαδικτυακή δημοσκόπηση, ιδίως δε όταν ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούνται κάνει εμφανέστατη την παρέμβασή τους.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διαδίκτυο και όταν ακόμα και το παραμικρό ίχνος δεν μπορεί να κρυφτεί. Γιατί μιλάμε για συγκεκριμένες ip που ψήφιζαν κατ’ εξακολούθηση τον ίδιο »υποψήφιο».

Και σαφώς και είναι γνωστό ότι είναι αρκετά εύκολο να »πειράξεις» μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση… Αλλά το ερώτημα »για ποιο λόγο» παραμένει αναπάντητο.

Γιατί κάποιοι επιλέγουν ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο να φορούν τη μαύρη κουκούλα και να κρύβονται πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας; Μήπως γιατί δεν έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν την άποψή τους δημοσίως; Μήπως γιατί έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο, υπό το φως της νύχτας; Μήπως γιατί έτσι τους καθοδηγούν οι μέντορές τους;

Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Γιατί ούτε έχουμε ανάγκη ούτε θέλουμε και ούτε έχουμε κάτι να κερδίσουμε από τη χειραγώγηση ενός αποτελέσματος μια τοπικής διαδικτυακής ψηφοφορίας!

Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον αφανισμό των ανεγκέφαλων που νομίζουν ότι κάτι καταφέρνουν με την παιδιάστικη συμπεριφορά τους. Αντιθέτως, εκθέτουν εκείνους που νομίζουν ότι προσπαθούν να βοηθήσουν!

Και συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Παπασπύρου ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Γνωρίζουμε ότι και ιδιαίτερα δημοφιλής ήταν και σημαντικό έργο έκανε, ιδιαιτέρως στις φτωχογειτονιές του Πειραιά. Εκείνοι όμως που προσπάθησαν με τον λάθος τρόπο να τον προωθήσουν δεν κατάφεραν τίποτε άλλο από το να »ακυρώσουν» μια δημοσκόπηση από την οποία ήταν σίγουρο ότι θα φαινόταν το σημαντικό έργο του Γιάννη Παπασπύρου (εκ των αποτελεσμάτων).

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι να »κατεβάσουμε» την εν λόγω δημοσκόπηση με αναφορά στον καλύτερο Δήμαρχο Πειραιά για λόγους αρχής και αξιοπιστίας.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά ότι τα ερωτήματα που θέτουμε στις διαδικτυακές μας δημοσκοπήσεις, δε θα ερεθίσουν τόσο πολύ τους διαδικτυακούς μας φίλους-εχθρούς!

Γιατί τελικά όπως λέει και ο σοφός λαός… όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!