Δημοσκοπήσεις: Προς το 50% οδεύει η ΝΔ στο αστάθμητο – Σταθερά κάτω από το 15% ο ΣΥΡΙΖΑ στο αυθόρμητο δείγμα – Που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει να τα «χάνουν», όταν καλούνται να σταθμίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με «φρέσκες» δημοσκοπήσεις , η ΝΔ στο αστάθμητο έχει «σπάσει» το φράγμα του 45% και οδεύει προς το 50%. Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, τα ποσοστά που καταγράφονται σε σχέση με την εκτιμώμενη αποχή, η οποία προέρχεται απ’ όσους δηλώνουν ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει να τα «χάνουν», όταν καλούνται να σταθμίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί στο αυθόρμητο δείγμα, εκεί που στις προηγούμενες εκλογές το έβρισκαν στην περιοχή του 20%, τώρα το συναντούν σταθερά κάτω από το 15%.Τέλος, σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, μέχρι στιγμής καταγράφει μια σταθερότητα, χωρίς να κερδίζει κάτι το συνταρακτικό από τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Πάντως, εκτός από τις προβλέψεις του Γκρίνμπεργκ, σας έχω και φρέσκα νέα από τις δημοσκοπήσεις. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Για τη ΝΔ νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι πλέον στο αστάθμητο έχει «σπάσει» το φράγμα του 45% και οδεύει προς το 50%. Ούτε χρειάζεται να σας επισημάνω τα ποσοστά που καταγράφονται σε σχέση με την εκτιμώμενη αποχή, η οποία προέρχεται απ’ όσους δηλώνουν ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Επ’ αυτού (δηλαδή επί της αποχής), πάντως, κάνει μια μεγάλη στάση στις αναλύσεις του και ο Αμερικανός σύμβουλος του Μητσοτάκη. Για την ακρίβεια, λέει ότι από το εύρος της αποχής θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και το τελικό αποτέλεσμα. Αν δηλαδή η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν της 21ης Μαΐου. Επιστρέφοντας στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, να σας πω ότι οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει να τα «χάνουν», όταν καλούνται να σταθμίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί στο αυθόρμητο δείγμα, εκεί που στις προηγούμενες εκλογές το έβρισκαν στην περιοχή του 20%, τώρα το συναντούν σταθερά κάτω από το 15%. Τέλος, και σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ του συντρόφου Ανδρουλάκη, μέχρι στιγμής καταγράφει μια σταθερότητα, χωρίς να κερδίζει κάτι το συνταρακτικό από τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.