ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Ο Πειραιάς δείχνει Κυριάκο Μητσοτάκη! (φωτο + βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, μίλησε προ ολίγων ωρών ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στελέχη πρώτης γραμμής και απλοί Πειραιώτες ψηφοφόροι της ΝΔ έδωσαν βροντερό παρών στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Πριν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τουλάχιστον 500 Πειραιώτες βρέθηκαν σήμερα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο για να ακούσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις προτάσεις του για την αναδιοργάνωση της ΝΔ και την αναδιάρθρωση του κράτους.

Και όπως φάνηκε από το χειροκρότημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αντάμειψε και με το παραπάνω.

Η κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου

Ο Πειραιώτης Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίκης Κορκίδης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Μητσοτάκη δίνοντας και την υπογραφή του, προλόγισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του χάρισε μια εικόνα του Πολιούχου της πόλης Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο Βασίλης Κορκίδης προλογίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολούθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για περίπου μια ώρα-ασταμάτητα-με τον κόσμο να παρακολουθεί στην κυριολεξία ευλαβικά! Αυτό ήταν και το εντυπωσιακό. Προφανώς ήταν αρκετά ενδιαφέροντα αυτά που έλεγε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα...

Το παρών έδωσαν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά τα οποία και στηρίζουν ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτή τη διαδικασία.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε-πλην του Βασίλη Κορκίδη-τους Τάσο Κάρλε, Κώστα Αναστόπουλο, Κυριάκο Μανωλάκου, Γιώργο Σιγάλα, Κορίνα Λαουλάκου, Τάκη Κουβάτσο, Γιάννη Μαστρονικόλα, Γιάννη Παππά, Εύα Ζαχιώτη, Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Ο Βασίλης Κορκίδης χαρίζει την εικόνα του Πολιούχου του Πειραιά Αγίου Σπυρίδωνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το παρών έδωσαν και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος ο οποίος στηρίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη όπως και ο Σπύρος Σπυρίδων.

Βέβαια το παρών έδωσαν και οι λεγόμενοι "μπαλαντέρ"... Αυτοί που πάνε σε όλες τις εκδηλώσεις και "υποστηρίζουν" όλους τους υποψηφίους... Τους οποίους βέβαια και γνωρίζουν οι υποψήφιοι!

Την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της σημερινής ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Piraeuspress.gr, είχε αναλάβει προσωπικά ο στενός φίλος και συνεργάτης του Βασίλης Σπανάκης, υποψήφιος με τη ΝΔ Δήμαρχος Μοσχάτου.

Εντύπωση μας έκανε και άκρως λιτή και απέριττη αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το βολευτικό όχημα που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί, χωρίς συνοδείες δεκάδων αστυνομικών κλπ.

Η αναχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Πειραιά

Η αίσθηση που έμεινε στους Πειραιώτες που παρακολούθησαν την ομιλία και στους οποίους απευθυνθήκαμε για να μας πουν τις εντυπώσεις τους, ήταν αυτή της σιγουριάς. Δηλαδή αναγνώριζαν τον αυριανό ηγέτη της ΝΔ στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του, που πιστοποιήθηκαν κατά την ομιλία του, θα μπορούσε να είναι ο αυριανός ικανός και αποτελεσματικός Πρωθυπουργός που θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη.

Μια εβδομάδα έμεινε για τις εκλογες της ΝΔ. Και από αύριο θα σας μεταφέρουμε και ρεπορτάζ βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

IMG_4942.mov