Ο Πάνος Καμμένος σε γνωστό στέκι του Πειραιά (Φωτο)


Στιγμές ξεκούρασης με φίλους και συνεργάτες στον Πειραιά για τον Πάνο Καμμένο…

 
Γνωστό στέκι του Πειραιά επέλεξε ο Πάνος Καμμένος, το μεσημέρι του Σαββάτου, για να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης με φίλους και στενούς συνεργάτες.
 
Στο πλευρό του βρέθηκαν η Έλενα Κουντουρα, τ. Υπουργός Πολιτισμου, ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Ζησιμάτος, η συντονιστική των ΑΝΕΛ στην Α’ Πειραιά με συντοντιστή τον Ιωακείμ Παπάκη καθώς και οι πολιτευτές της Α’ Πειραιά και Νήσων.
 
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά οι εκλογές, η επόμενη μέρα αυτών καθώς και θέματα που αφορούν στον Πειραιά και τα Νησιά.
 

12007139 10207690393760325 263750837 n

 
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ
 
Ο χιουμοριστικός διάλογος ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον συντονιστής της Α’ Πειραιά,Ιωακείμ Παπάκη για την μπλούζα του δεύτερου,ήταν αρκετός για να αυξήσει το εύθυμο κλίμα στο τραπέζι.
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντιλήφθηκε πως ο στενός του συνεργάτης άλλαξε μπλούζα κατά τη διάρκεια του τραπεζιού και το σχολίασε παίρνοντας την απάντηση από τον ίδιο: » Άλλαξα για να σε κοντράρω στο χρώμα πρόεδρε» κάνοντας έτσι τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.
 

1ZQ

 
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
 
Δύο ζωγραφιές μικρών παιδιών ήταν αρκετές για να συγκινήσουν τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
 
Τα παιδιά είχαν ζωγραφίσει το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το έδωσαν στον Πάνο Καμμένο ο οποίος δέχτηκε τις ζωγραφιές με αγάπη.
 

1ZE