ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύσκεψη για επίσπευση εργασιών ΤΡΑΜ… Αλλά ούτε μια λέξη για το χρονοδιάγραμμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συσκέψεις επί συσκέψεων για το ΤΡΑΜ στον Πειραιά και αποτέλεσμα... Ένα τεράστιο μηδενικό!

Εκτός θέματος για ακόμα μια φορά ο Δήμος Πειραιά, καθώς απέστειλε ενημερωτικό δελτίο τύπου με θέμα ''Ευρεία Σύσκεψη για Επίσπευση Εργασιών του ΤΡΑΜ'', ενώ στο εν λόγω ενημερωτικό δελτίο, δεν αναφέρεται ούτε λέξη για το αποτέλεσμα της σύσκεψης και το χρονοδιάγραμμα!

Μάλιστα, περισσότερο από το μισό κείμενο, αφιερώνεται στην απαρίθμηση των συμμετεχόντων στην ''ευρεία σύσκεψη''!

Τελικά, όμως δε θα μάθουμε ποτέ τις αποφάσεις αυτών που ''συσκέφτηκαν'' ούτε βέβαια το αποτέλεσμα της σύσκεψης!

Καθώς το μόνο που μάθαμε είναι πάλι για κάποιες επιμέρους κυκλοφοριακές αλλαγές.

Για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΤΡΑΜ τσιμουδιά.

Αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου (αισιόδοξος) τέλος του 2017 το ΤΡΑΜ θα βρίσκεται σε λειτουργία.

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι τα υπεραισιόδοξα στελέχη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - που έχει καταστρέψει τον Πειραιά με τις σημαντικές καθυστερήσεις της - διέρρεαν πριν μερικούς μήνες άρθρα του τύπου ''Τρέχουν τα έργα στον Πειραιά'' (αλλά δε φτάνουν θα συμπληρώναμε εμείς) ενώ προέβλεπαν ότι την Άνοιξη του 2017 θα είναι όλα έτοιμα!

Κοινώς, το δούλεμα πάει σύννεφο που λέμε στον Πειραιά!

Αύριο όμως, με τις αποκαλύψεις του Piraeuspress.gr, ο Πειραϊκός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για το πραγματικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΤΡΑΜ, που κανείς δεν τολμά να αποκαλύψει!

Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά (η οποία ''συνέπεσε'' με την προαναγγελία του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr για το ΤΡΑΜ).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και Οργανισμών με θέμα την επίσπευση των εργασιών του Τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ο επιβλέπων μηχανικός του έργου κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Διευθυντής του έργου κ. Χρήστος Βαλσαμάκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Γιάννης Καρακίτσιος. Από την ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ, ο εργοταξιάρχης του έργου κ. Κωνσταντίνος Λιανός. Από τον ΟΑΣΑ ο Διευθυντής κ. Δ. Αποστολίδης και οι Συγκοινωνιολόγοι κ.κ. Μπέτυ Αρμένη και Μ. Μιχάλη. Ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα εν όψει της θερινής περιόδου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπλαση της Εθνικής Αντιστάσεως και εξετάστηκε η δυνατότητα να επιτραπεί η είσοδος οχημάτων από δεξιά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Καραολή Δημητρίου, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη.

br