Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε έργα ασφαλτοστρώσεων σε Καμίνια και Παλαιά Κοκκινιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους των Καμινίων και της Παλαιάς Κοκκινιάς, στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο προγράμματος  που υλοποιεί ο Δήμος τα τελευταία 4,5 χρόνια, με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση δρόμων του Πειραιά.

Aσφαλτοστρώσεις   ολοκληρώνονται στις οδούς Αγ. Ελευθερίου,

Μουτσοπούλου, Λευκωσίας, Αλμυρίδος, Κιθαιρώνος, Κορυτσάς,

Άρτης, Σύμης, Ισαύρων, Κω, Λέρου, Καρδίτσης και Αγ. Παύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πειραιά, έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων τα τελευταία 4,5 χρόνια,  στο οποίο ήδη έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις 151.026 τ.μ. σε 91 δρόμους ενώ δρομολογούνται αντίστοιχες εργασίες 113.503 τ.μ. σε 79 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά την αυτοψία, επεσήμανε σε δήλωσή του πως για τη Δημοτική Αρχή,  αποτελούσαν παρά τις δυσκολίες από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα τα έργα τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών, όπως είναι οι αναπλάσεις δρόμων, πεζοδρομίων, πλατειών.

«Ολοκληρώνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους των Καμινίων και της Παλαιάς Κοκκινιάς. Πρόκειται για σημεία της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας όπου κρίθηκαν επιβεβλημένες οι εργασίες εκτεταμένων ανακατασκευών, καθώς οι δρόμοι είχαν σοβαρά προβλήματα και δυσχέραιναν την οδική διέλευση και την πρόσβαση των πεζών.

Στόχος μας με το μεγάλο πρόγραμμα που υλοποιούμε τα τελευταία 4,5 χρόνια στο οδικό δίκτυο της πόλης μας, είτε με ιδίους πόρους είτε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, είναι  να παρεμβαίνουμε σε όσο περισσότερα σημεία της πόλης μπορούμε και να αλλάζουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά.

Έχω ξαναπεί πως πέρα από το στρατηγικό μας πλάνο για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας,  ιδιαίτερη σημασία έχει για εμάς, να επιλύουμε κaι να είμαστε κατά το δυνατόν κοντά  στα προβλήματα της κάθε Δημοτικής  Κοινότητας και γειτονιάς, ειδικά σε ξεχασμένες περιοχές όπως αυτήν της Παλαιάς Κοκκινιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στις γειτονιές  της πόλης μας».