Συνάντηση Μώραλη – Θάνου: Συμφωνία για το θέμα των Δικαστηρίων Πειραιά!


Σύμμαχο στο πρόσωπο της Βασιλικής Θάνου βρήκε ο Γιάννης Μώραλης για την μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά στο κτήριο της Ραλλείου.

Η Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπους Διεθνών Οργανισμών και Φορέων της Αυτοδιοίκησης προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος. Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης και οι Δήμαρχοι Αθηνών κ. Καμίνης και Πειραιώς κ. Μώραλης. 

Στο περιθώριο της συνάντησης ο δήμαρχος του μεγάλου λιμανιού είχε συνομιλία με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό η οποία τον διαβεβαίωσε ότι όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά τις εκλογές θα προωθήσει από την πλευρά της την μετεγκατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή Μώραλη, όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τα Δικαστήρια Πειραιά στην πόλη έχοντας θέσει ως άμεσο στόχο πλέον τη μετεγκατάστασή τους στο κτήριο της Ραλλείου, αλλά έχει ήδη δρομολογήσει ενέργειες για την οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος ως προς την υλοποίηση του έργου. 

Διαβάστε επίσης: 

Τι σχέση έχει η Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου με τον Πειραιά;